Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na jídlo?

Od: lee* odpovědí: 5 změna:
Ahoj.Odjizdime na seminář většinou je i na celý den a budeme se stavovat v obchodě pro jídlo. Už nám dochází nápady co kupovat , aby to vydrželo celý den a zasytilo. Nějaký nápady? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

Na každém semináři je přestávka na oběd a restaurací je celkem dost, tak si zajdu na teplé pořádné jídlo.

hahanaj*
hodnocení

1x

To jsou starosti - koupím si nač mám chuť a ne co poradí druzí- třeba by mi to ani nechutnalo...*smich*

liska*
hodnocení

0x

Já si brávám mexický salát / tuňák se zeleninou/ v té zelené snadno otvíratelné plechovce, někdy krůtí maso s vejci a rostlinné pomazánky Toppo z LIDLu, k tomu pečivo / dalamánky/, zeleninu, ovoce, banán, suš. švestky a ořechy a vodu.

Někdy si doma předem uvařím jáhlovo, pohankovo vločkovou kaši s rozinkami, fíky, brusinkami, ořechy a skořicí zamíchanou se sojovým mlékem a nacpu to do zacvakávacích krabiček. Ono to přijatelně ztuhne. Lžičku s sebou v obou případech..

pohanka*

Musím upozornit, že manipulace s otevřenou plechovkou mexického salátu je dost vošajslich. Je tam omáčka, dosti mastná a člověk musí dát moc velký pozor již při otevírání, aby mu červeně barvící omáčka nevystříkla na oděv. Já si pod plechovku dávám noviny a ubrousek a kolikrát stejně něco pokapu okolo.

hodnocení

0x

Zajděte si na teplé jídlo. Vím to podle sebe, když v poledne teplé nemám, mám pocit, že mám hlad, ikdyž jsem snědla neuvěřitelné spousty jídla s rohlíkem nebo chlebem. Talíř dobré polívky nenahradí vůbec nic. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]