Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
je mi jasné, že cukroví s krémem se plní až těsně před Vánoci, aby krém nekysnul, ale jak je to s marmeládovým cukrovím, třeba lineckým? Můžu ho naplnit a slepit už teď?
Díky.
pokud nejde o krém, který má nižší trvanlivost plňte hned. Marmeláda neuschne, naopak krásně prolne do těsta. Cukroví je dobrý skladovat v prodyšné krabici v ne suché místnosti, aby ještě nabralo okolní vlhkost.
doplněno 12.12.12 12:47:jen doplním že kupovaný rybízový džem Hamé není nic moc - chuť dobrá, konzistence řídká - vše se vpije do těsta a mezi slepenými kousky toho moc nezůstane. Není nad poctivou domácí!
Horní část cukroví se cukruje ještě neslepená. Proč? Marmeláda pak uprostřed krásně "svítí", je lesklá, jasně červená. Pokud na ni přijde cukr, zmatní a trošku oslizne. Chutná stejně dobře, ale o něco hůř vypadá.
Kdo se bojí, že se cukr na cukroví rozpustí a cukruje až těsně před podáváním bojí se zbytečně... zkuste to někdy jinak.
Můžu mít cukroví zavřeno v "mikrovlnkové" krabičce nebo tam se tak dobře nerozleží? Bohužel na skladování větších papírových nemám místo, takže mi nezbývá než hrát tetris s malý krabičkami...
Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.