Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S čím nosit šortky

Od: draccoon odpovědí: 18 změna:

Ahoj prosím poraďte mi jak mám nosit džínové šortky které jsou upnutější a dost nízké, jen přes boky.

Vždy je vidět guma a vršek od trenýrek, nejde schovat pod pásek protože by byl zkroucený a tlačil. Tak má být viditelný nebo ne? Jak je teda mám nosit? Díky moc! .

draccoon

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

3x

choď na ostro

draccoon
hodnocení

To jako pod - bez? Aha díky, neznám jak tyhle nízký nosit..

pb®
hodnocení

1x

Prostě některé módní kusy jsou nenositelné. I když to možná vypadá dobře. Ale k čemu jsou džínové upnuté kraťasy, když v tom bude horko a nejspíš i nepohodlně? A navíc z toho leze spodní prádlo. Takových kousků by se našla celá řada, samozřejmě v dámském šatníku víc. To máme letní kozačky, upnuté letní šaty z tuhého plátna, rolák bez rukávů...

Aby nekoukaly spoďáry, chce to tričko nebo košili do kalhot. Pak i ten pásek bude vidět. Ale zase, v teplu se zakasat snižuje tepelný komfort a takto oděnému jedinci bude zbytečné horko.

draccoon
hodnocení

Ale jo, jsou v pohodě, jsou trochu upnutější ale nosit se dají.

Ale tričko nikdy nezastrkuju dovnitř šortek.

hodnocení

0x

Šortky a pod nima trenýrky? Fakt trenýrky? *smich**haha*

draccoon
hodnocení

Ano,

Je to blbé?

Velmi blbé, opravdu k smíchu okolí!

draccoon
hodnocení

Uf, aha, no mám je první den...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jedině růžová tanga jsou in, cool a free.*houpy*

draccoon
hodnocení

Tak to ne, nikdy! xD

vernon
Tak modrá... ;)
draccoon
hodnocení

Ne, díky, jsem kluk, tanga nikdy.

hoststary*
hodnocení

0x

Jak prosté. Stačí si tričko nebo košili dát do šortek přes trenýrky, tedy mezi trenýrky a šortky, takže horní část trenýrek bude pod tričkem a nebude vidět a vy můžete nosit své oblíbené ternýrky s gumou v pase. Což nejde, když mermomocí chcete mít tričko nebo košili přes šortky a při náhodném odhrnutí je vidět pas kalhot a tím i co je nad ním.

Jen když jsou nohavice trenýrek delší než nohavice šortek (krátkých nebo dokonce velmi krátkých kalhot), tak když ze šortek vykukují červené trenýrky, vypadá to směšně. Volné trenýrky, třeba i ty retro, jsou pohodlné a kdo je na ně léta letoucí zvyklý si místo nich nebude brát nějaké těsné elastická prádlo, kde se mu tělo zapaří a nedýchá.

draccoon
hodnocení

hoststary: nene, tričko do šortek nikdy nenosím zastrčené, vypadá to děsně. Šortky mám delší, ke kolenům takže dole nic koukat nemůže.

Pod normálníma není problém, jen u těchto s nízkých pasem jsou trenýrky problém, jak nahoře koukají, jak se mi tady zasmáli tak si teď připadám v tom jak nějaký loser.*ee* Ale aspoň je důležité že vím jak v tom vypadám...*blee*

Tak budu chodit bez trenek. a bude to OK.

hodnocení

0x

Dracone, kolik je vám let? Máte nadváhu? Úzké, bederní, džínové šortky na muži v letech a s nadváhou, to je opravdu nepředstavitelné. *alene*

draccoon

Proč? Tohle je frajer! Vidíte jak se o něj holky perou? :)

fitwood.blogspot.cz/...

liska*
hodnocení

0x

Tak pod ně jedině úzké slipy, co nikde nevylezou. Nebo nic. Pak zas hlídat, aby nevylezlo něco jiného - a taky je častěji prát, pochopitelně. A do nich žádné triko, vše přes a volně. Nejhezčí bude asi zajímavá sportovní košile s krátkým nebo vyhrnutým rukávem a úplně rozepnutá.Nebo volné tílko. Ono je dobré naznačit věk, své rozměry. Oplácanej pupkatej strejda v tom vypadá jinak, než sportovní štíhlej opálenej mladík.

draccoon

Ahoj, slipy bych nikdy na sebe nevzal!*stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]