Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gynekologický problem

Od: mon* odpovědí: 9 změna:
Dobry den, vcera jsem mela s přítelem pohlavní styk (s kondomem), uz pri vzrušení jsem pociťovala pálení v okoli pochvy a kdyz do me pritel vniknul, bylo to jeste horší,pochva me pálí stale jeste ted. Takze me napada bud nejaky zánět, nebo alergie na latex, bohuzel moje gynekolozka ma dovolenou. Vezme me jiny gynekolog bez objednání s timto problemem? A ještě se chci zeptat, s tim pálením pri vzrušením, s gynekologem tohle probírat nechci.. Uz se mi to obcas stávalo i driv, mate s tim nejaka zkusenost? A co by mohlo prozatim pomoci na to pálení?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud není vzrušení dostačující a pochva se patřičně nezvlhčí, nastává pálení. Buď delší předehru, nebo lubrikant. Pokud došlo k pálení ještě před sexem, tak to bude problém jinde a poradí gynekolog. Výtok? Pálení bez příčiny jen při pouhém vzrušení? Nevím, zda jsem rozuměla správně otázce. Lékaře bych navštívila pokud pálení nepřestane, nebo se bude opakovat i po použití lubrikantu.

mon*
hodnocení

Výtok mam stále, takovy bělavý, pálení prislo az pri sexu. Smotala jsem dve otazky dohromady,pardon. Jeste jsem se chtela zeptat, ze uz driv se mi občas stávalo ze mr pochva začala pri vzrušení pálit, jakmile vzrušení odeznelo, prestalo i pálení. Po tom vcerejsim sexu me pochva ale stále pálí.

hodnocení

0x

Nevarili jste?
Koreni na rukach je svinstvo..

mon*
hodnocení

Ne, nevařili..

nina*

Jestli vytok pachne, je to kvasinkova nakaza a ta dost pali, kupte si v lekarne neco bez predpisu (magistra poradi), ted zrovna bezi reklama na ruzne vytoky, kvasinkove i bakterialni, nemusite resit ktery to je, funguje to na oba typy.

doplněno 12.08.17 21:38:

Za pokus to stoji, paleni neni normalni, mozna to zabere, nebo v lekarne poradi i neco jineho.

mon*
hodnocení

Výtok nesmrdí...

doplněno 12.08.17 20:19:

Ale potřebovala bych ulevit od toho pálení, myslíte ,že bych to mohla použít, i když bych žádnou infekci neměla?

liska*

Omezte zásadně všechno sladké! Cukr podporuje množení kvasinek. Ty to pálení při přemnožení mohou způsobovat.

Kupte si hypermangan a dávejte si sedací koupele v jeho růžovém roztoku.

doplněno 12.08.17 23:50:

Kvasinky máme všichni. Problém přemnožení bývá po antibioticích nebo při oslabené imunitě. Je dobré se zaměřit na střevo, ze kterého kvasinkový problém většinou pochází a podpořit ho zdravou výživou, lehkou zeleninovou stravou, lactobacily / bifidus- v lékárně/, užívat denně 1 lžíci jablečného octa třeba v salátě nebo jen ve vodě. Situaci komplikuje, že si kvasinkovou infekci partneři předávají. Tak si pohlídejte svůj zdravotní stav oba.

Kdysi jsem byla zřejmě objevitelka častého vzniku jakési plísňové infekce, už si to moc nepamatuji, ale pořád dokola se to vracelo, až jsem vysledovala, že když jsem se umyla bílým mýdlem, tak se nic nedělo a když barevným,voňavým, tak byl průšvih. Doktoři se nejdříve smáli, ale jaké bylo mé překvapení, když jeden z nich mi to asi po pěti letech radil. Jen mi cukaly koutky. Asi s tím mělo problém více žen, jen nepřišly na to , že je to mýdlo. Dávali mi na to canesten, gyn. prostředek a tbl. k tomu tak laktogyn, zřejmě pro normalizaci poševního prostředí. Tehdy bylo vše jen na recept. Žralo to ale pořád, než se to vyléčilo. Ne jen někdy. Pak už stačilo jen mytí vodou a bylo po problémech.

mon*
hodnocení

Mýdlem se nemyju, jen vodou. No uvidím, co mi řekne doktor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]