Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je vhodné vzít sedmi týdenní miminko na pouť? Kvůli davům bych asi nevolila kočár ale šátek. Dále mi jde taky o hluk - samozřejmě že bych nechodila u pódia ale dál od něj. Říká se, že co nevadí mě tak nebude vadit ani miminku. Ale stejně bych ráda slyšela názory ostatních MAMINEK.
Jako tatínek bych to mamince zakázal - nejen kvůli davům, hluku, ale i kvůli zdraví a bezpečí dítěte.
Sestra má nedávno narozenou holčičku, a ta má naopak ráda hluk - v hlučném prostředí pěkně spí. Jakmile je kolem ticho, začne okamžitě křičet. Takže to asi záleží na dítěti. Já bych ale na pouť miminko nebrala, i proto, že se tam pohybují různá podnapilá individua a jsou tam velké tlačenice - někdo do vás může nešťastně vrazit. Sama se takovým akcím vyhýbám od té doby, co mě tam různí opilci párkrát obtěžovali.
Ahoj.
Dle mého názoru není vhodné brát takhle malé dítě na pouť.
Chudáček,poslouchat ten rámus...Ještě k tomu ty tlačenice,ožralá a zfetanovaná individua
Bála bych se,že dítěti ublíží.Strčí do Vás a letíte i s mimčem.
V žádném případě nedoporučuji
Půjdu proti proudu. U nás v široké rodině se traduje, že kojenec je do 6 týdnů a pak už je to chlap či ženská. Po šestinedělí bereme děti téměř všude i na lyže, jen se střídáme v hlídání kočárku pod sjezdovkou ( na kočár se připevní lyže pro lehčí manipulaci), v létě na hory i s přespáním ve stanu, na všelijaké denní akce. Dítě v šátku je u vás na břiše v bezpečí. Tak proč nejít na pouť? Odejím můžete vždy pokud se dítě nebude cítit dobře. Jednou to vyzkoušet musíte. Nejhorší pro dítě je dodržovat kolem něho sterilní, tiché prostředí.
Jde o 7týdnů staré dítě. S 1týden starým, tedy asi 3-4dny po propuštění z porodnice, to věřím že má maminka jiné starosti, než někde trajdat po pouti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.