Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neteř má asi nestovice

Od: vivina* odpovědí: 10 změna:
Zdravím chtěla.jsem se zeptat zda nevíte jestli se.jedna o neštovice nebo ne... Podle dr.se prý jedná o.alergii na sluníčko, ale více bude sestra vědět.jak přijede do Cr. Vzhledem k tomu,že jsem těhotná a.nestovice jsem neprodelala mám obavy. Byla jsem s neteri v kontaktu
Neteř má asi nestovice

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x

Pokud jste neštovice neprodělala v dětství, měla jste se v dopělosti nechat očkovat. Tak jsem to udělala já. Pokud se netvoří vodnaté puchýřky, tak to na neštovice nevypadá.

iz*
hodnocení

1x

Neštovice to určitě nejsou, ani Vy jste je nemohla prodělat → viz odpověď výše. Navíc i lékař/ka řekl/a, že jde o něco jiného.

Přestože chápu Vaše obavy i "jen"z planých neštovic, není moc dobré hledat rady v internetu. Jen se tak zbytečně více "nervujete", protože přes internet a z fotky nikdo diagnostikovat nedokáže.

Zkuste vydržet do zítřka pokud možno v klidu, ani stres by Vašemu děťátku neprospěl.

hodnocení

0x

Počkejte si až sestra přijede do ČR.

Ať okamžitě navštíví lékaře.Tady z fotky Vám to nevyčteme !

Je nutný odběr krve a moči.

Proboha,kdy se už přestanete vkládat nesmyslné dotazy *zed*

doplněno 09.08.17 16:43:

Blbý komentář je absolutně o něčem jiném !

Vzheledem k tomu,že lékaře dobře znám,usuzuji,že "není lékař jako lékař."

A v naší Zemi jsou opravdu na špičkové úrovni.Přes to nejede vlak.

Nemyslím tím "náplavy" z ciziny,to je pochopitelné.

-----

Za další,pokud bych byla těhotná já,okamžitě mažu k lékaři,ať mě okamžitě vyšetří.

Neseděla bych u netu a neptala se tady,zda mám neštovice *zed*

vivina*
hodnocení

Na vyšetření v zahraničí ji řekli,že se jedná o alergii na slunce! A opravdu se zdrzte blbeho komentáře díky tomu, že jsem neštovice NEPRODĚLALA a jsem těhotná mám.strach o mimčo což je snad pochopitelné!

Dobrý den. Vzhledem k Vašemu těhotenství Vaše obavy chápu. Ale pokud doktor tvrdí, že se jedná o alergii na sluníčko, tak se zbytečně nestresujte. Neštovice by lékař poznal.

vivina*
hodnocení

Mám strach hlavně kvůli toho,že jsem je v dětství neprodelala.. Právě že se netvoří puchyrky ani krusta snad se jedná opravdu o něco jiného :) děkuji
vilik*
No pochopitelné to není. Teda pokud vám nevaří zubař a studnu nekope asfaltér.
V ČR máme velice kvalitní lékařskou péči, vykonávanou opravdovými lékaři a zdravotnickým personálem a tou byste měla začít.
vivina*
hodnocení

Děkuji za Vaši radu k lékaři mám namířeno zítra ráno.. Hezký den ;)
xy

k lékaři by měla jít hlavně sestra. Jinak neštovice byly již před lety eradikovány a vám hrozí maxoš plané neštovice.

vivina*
hodnocení

Kdyby můj lékař dnes odpoledne ordinoval určitě už bych tam.byla buďte v klidu... Zítra ráno jsem.objednana na kontrolu tudíž mu to sdělím ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]