Nejste přihlášen/a.
Pokud jste neštovice neprodělala v dětství, měla jste se v dopělosti nechat očkovat. Tak jsem to udělala já. Pokud se netvoří vodnaté puchýřky, tak to na neštovice nevypadá.
Neštovice to určitě nejsou, ani Vy jste je nemohla prodělat → viz odpověď výše. Navíc i lékař/ka řekl/a, že jde o něco jiného.
Přestože chápu Vaše obavy i "jen"z planých neštovic, není moc dobré hledat rady v internetu. Jen se tak zbytečně více "nervujete", protože přes internet a z fotky nikdo diagnostikovat nedokáže.
Zkuste vydržet do zítřka pokud možno v klidu, ani stres by Vašemu děťátku neprospěl.
Počkejte si až sestra přijede do ČR.
Ať okamžitě navštíví lékaře.Tady z fotky Vám to nevyčteme !
Je nutný odběr krve a moči.
Proboha,kdy se už přestanete vkládat nesmyslné dotazy
Blbý komentář je absolutně o něčem jiném !
Vzheledem k tomu,že lékaře dobře znám,usuzuji,že "není lékař jako lékař."
A v naší Zemi jsou opravdu na špičkové úrovni.Přes to nejede vlak.
Nemyslím tím "náplavy" z ciziny,to je pochopitelné.
-----
Za další,pokud bych byla těhotná já,okamžitě mažu k lékaři,ať mě okamžitě vyšetří.
Neseděla bych u netu a neptala se tady,zda mám neštovice
Dobrý den. Vzhledem k Vašemu těhotenství Vaše obavy chápu. Ale pokud doktor tvrdí, že se jedná o alergii na sluníčko, tak se zbytečně nestresujte. Neštovice by lékař poznal.
k lékaři by měla jít hlavně sestra. Jinak neštovice byly již před lety eradikovány a vám hrozí maxoš plané neštovice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.