Nejste přihlášen/a.
Nemá prosím někdo dobrý vyzkoušený recept na zavaření cukety v neutrálním láku ,aby se v zimně dala použít třeba do číny a nebyla kyselá. Díky
S cuketou je to těžké, protože je plná vody. Sama tady nad tím přemýšlím, protože jich mám zase hodně. Já zkusím nastrouhat na hrubém struhadle a namačkám do sklenic bez soli, bez ničeho, aby právě tu vodu moc nepustily. Dám asi na půl hodiny na 95 stupňů, do zavařovacího hrnce a budu vidět co to udělá a jestli se to nebude kazit. Nakonec pak budu používat převážně do polévek, tak je úplně jedno, že to nebude mít žádnou chuť, protože si polévku okořením jako obvykle. Jde o to, aby ty cukety člověk nevyhodil. Jinak mám také ve sklepě celé, ale dlouho nevydrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.