Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lhal mi?

Od: anyy* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den. Nedávno v našem městě byla pouť. Šla jsem tam na kolotoče s kamarádama. Potkala jsem tam mého dalšího kamaráda, se kterým se znám asi 4 měsíce a líbí se mi. Mimochodem mě bude 15 a jemu je 18. Menší problém. Tak jsme se tam společně chvilku točili na kolotočích a na něm bylo vidět že je opilý. Potom jsme si povídali a on mi řekl, že se mu líbím. O chvilku později jsme se zastavili a čekali jsme na mojí kamarádku, jenže on se ke mně naklonil a políbil mě. Bylo docela pozďe v noci, takže jsem odešla domů. Problém je taky v tom, že moje kamarádka nebyla jediná, která to viděla. Ještě tu noc mi napsal, že se mu hodně líbím. Další den jsme se zas viděli a řekl, že se omlouvá a že fakt netuší, co mi psal za blbosti. Tak nevím, jestli mi lhal a chtěl to nějak okecat, nebo jestli to je pravda. Poradíte mi někdo prosím?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Opilce, nebrat, kecají pořád.

To je přehnané tvrzení*stop* Znám lidi, kteří se opijou tak, že se sotva drží na nohou a hůř artikulují, ale hlava jim funguje jako za střízliva a i přes tu artikulaci mluví jako střízliví. Problém je v tom, že kdo toho člověka nezná, tak to nepozná. A u mladých lidí se tento jev prakticky nevyskytuje*smich*

hodnocení

4x

Zdravím. Nepřikládejte tomuto zážitku žádnou váhu. Byl opilý. Pokud se mu líbíte, tak ať Vám to řekne střízlivý!

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, tak si to trochu rozebereme. Je to kamarád, kterého už nějaký čas znáte a snad dovedete posoudit, jestli je to "starý" opilec nebo normální kluk. Na pouti se alkohol většinou pije (pijí ho tam i "neopilci") a když svítí sluníčko, tak i dvě piva člověk v hlavě cítí. Ten kamarád došel domů a dokázal i komunikovat přes PC či mobil, tak "na šrot" nebyl. Alkohol uvolňuje zábrany a stud, tak se chlapec zřejmě pravdivě vyjádřil, že k Vám něco cítí. Jenže, druhý den si to uvědomil, že řekl a napsal více, než chtěl a svěřil se s tajemstvím, tak se toho polekal a omluvil se. Já si myslím, že mu nejste lhostejná, líbíte se mu a chtěl by více - záleží to na Vás, jestli dostane šanci. Zdravím!

odpovedi

Benovu odpověď považuji za úplně nejlepší, ztotožňuji se s ní. *palec*

hahanaj*
hodnocení

3x

Neber ho vážně ,v opilosti toho každý namluví...

prazskejpepik*
hodnocení

1x

říká se, že po pár pivech je každá princezna :)

pohanka*

Jo, jo. To je takový vtip: ,,Jak se mi začne líbit tchyně, tak vím, že mám dost!,,

pohanka*
hodnocení

0x

Kluk si dal první alkohol /v tom lepším případě první :-D/, nezvládl to a začal v podnapilosti okecávat holku. Alkohol mu setřel zábrany.

Na tvém místě mohla být zcela jiná holka a výsledek by byl stejný.

Není to lhaní, alkohol mu dodal odvahu se pokusit.

Je ti patnáct, počkej ještě chvíli a s kluky buď kamarád.

Pokud bys náhodou natrefila na kamaráda, který by tě opil, nemusela by ses ubránit, a v podnapilosti by využil tvé povolnosti. Určitě by to nebylo to, co bys chtěla.

Jak to v mladé společnosti chodí víme, alkohol nezletilým kupují ti, kteří mohou.

Jinak věk 15+18 není žádný problém, kluk by měl být o pár let starší. Ale nejdůležitější je, jak si mladí spolu rozumí, jakou mají povahu apod. Jestli se ti líbí též, tak to je taková první láska, letní zamilovanost. Může být jenom platonická.

hodnocení

0x

Jen pro upřesnění: na které z jeho dvou prohlášení se ptáš? Chceš vědět, zda lhal, když říkal, že se mu líbíš, nebo když pak říkal. že kecal?

No, ono je to vlastně jedno, ty zdejšá rady jsou rozumné obecně.

hodnocení

0x

Neříkej, že máš tak malé sebevědomí, že jsi unešená z alkoholika, ožralého mužského. Že si myslíš, že nic lepšího tě nemůže potkat, nic lepšího si nezasloužíš? Opravdu je to tak? *hej* Opravdu chceš poradit? Vůbec nereaguj a vypusť z hlavy, že se ti líbí opilý kluk. Ani o něm nepřemýšlej!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]