Dobry den, chtel bych manželce pořídit venusiny kuličky. Mam vybrany typ dvou za sebou se silikonovym poutkem. Prosim dámy, jak se chodí s poutkem venku a v kalhotkách? Neprekazi? Netlaci venku? Dekuji Ps. Pisu tajne z mobilu, neřešte diakritiku
Se divím, že si s tímto chlap neporadí. Pokud něco trčí, překáží to a tlačí. Když si nedá pozor, skončí to uvíznuté v zipu, takže to i bolí. Většinou je ale dost místa, uložit to, aby šlo "vyhmatat". Pokud jste čekal odpověď od dámy, omlouvám se ale evidentně vás prokoukly
Venušiny kuličky jsou za desítky let stále zdokonalované, podle praktických zkušeností. Dizajnéři se snaží... Ta poutka ven moc netrčí, není problém je nahmatat. Nedělejte si starosti a co nejdříve kupte! Horší problém by byl, kdyby si manželka opatřila Venoušovy kuličky...
jac1
Spíš by mě zajímalo je nenahmatat" například v plavkách u vody
kdysi mi někdo říkal nebo jsem to snad někde četl..že borec koupil manželkce nějaký vychytanější co se daly ovládat i přes mobil...a že s tím manželka chodila po práci a on když měl náladu..tak něco pomačkal na mobilu..jí to dalo nějakej signál, kuličky dělaly co měly...a když se vrátila domů takmu sdělila, že za pracovní dobu byla 4x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.