Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Struktura na varleti

Od: polas odpovědí: 8 změna:
Zdravim, v ramci samovyseteeni varlat jsem se rozhodl dle navodu prozkoumat sve varlata. Je mi 16 let. Nikde se nenachazi zadne bulky, neni zmenena velikost ani tvrdost, nic neboli ani zadne problemy okolo. Vse jak ma byt. Akorat pak uplne ke konci kdyz jsdm chtel dokoncit pohmat jsem narazil u praveho varlete na jakousi polotvrdy pahorek o velikosti 0,5mm-1mm opravdu malicke a kdyz jsem to zkoumal tak na dotek hrozne bolestiva (az po zmacknuti) vylozene jako nerv.
Neni primo na varleti ale mezi varletem a nadvarletem na tech vaccich nebo jak to popsat. A uplne napravo, je to celkem pohyblive a prijde mi ze to na primo na varleti neni, ale vylozene napravo od nej, jen se ho to lehce dotyka. Celkove to citit nejde az na ten dotek. Chtel bych vedet o co se jedna, zda li nevite co zavazneho by to mohlo byt. Mam strach ale nemyslim si ze by to byl nador. Dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

polas
hodnocení

Neco jsem nasel a prijde mi to jako ono. diakonessenhuis.nl/...
Akorat to neni cesky a presne nechapu co by to mohlo byt. Ale jisty si nejsem.

Ve svém věku byste už mohl vědět, že zdravotní problémy se řeší u lékaře a ne na internetu.

hodnocení

0x

Stoprocentní odpověď ti dá jedině urolog po vyšetření šourku. Tady se můžeme pouze domnívat a dohadovat. Pokud to je na dotek bolestivé, s návštěvou lékaře bych moc neotálel.

polas
hodnocení

Něco jsem hledal a narazil jsem ješšě na toto. Je to tomu nejvíce podobné. Leží to k varleti mezi nadvarletem a jinak to nedělá potíže, jen na dotek lehčí bolest jak jsem psal. Nikdy jsem si toho nevšiml především proto že jsem si nikdy takhle moc varlata neprozkoumával. Problémy nemám. Příznaky také ne. Vše v pořádku, jen tato malá struktura. Takže někdo neví teda o co by mohlo jít aby mě to trochu uklidnilo než pujdu k doktorovi po víkendu? Jsem docela ve stresu. slideplayer.cz/...

hodnocení

0x

Varlata ti snad kontroluje lékař v rámci každoroční preventivní prohlídky, tak to neřeš a nech to na něm.

hodnocení

0x

Varlata ti snad kontroluje pediatr v rámci preventivní prohlídky 1x za 2 roky, tak to neřeš a nech to na něm.

majsterjoe*

Ale kdeže, správně by k tomu dojít mělo, ale lékaři dnes odbývají prohlídky co to jen jde.

rv*
hodnocení

0x

Najdi si to i na tom druhém, ať máš klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]