Dobrý den, chtěla bych se žen zeptat jaké měly příznaky těhotenství v prvních týdnech, ještě před očekávanou MS... Děkuji za odpovědi, já jsem trošku nervózní protože mě zacalo píchat v podbřišku jsou to takové chvilkové křeče, a mám trošku zvětšená prsa,jinak jsem ok.MS mi má přijít za pár dní snad to bude v pořádku mimco ještě nechceme.Dekuji a přeji pěkný den
Dobrý den. Nestresujte se, mohou to být spíše jen jen příznaky toho, že se dostaví MS. Pokud se nedostaví, zkuste těhotenský test a následně gynekologa.
Příznaky žen v prvních týdnech jsou takové, že těhotenské testy, reagující na hormon HCG, ukazují po namočení do moči těhotné ženy 2 čárky. Nemá cenu vymýšlet vymyšlené. doplněno 05.08.17 10:58: Po odpovědi Kapky doplňuju, že já jako muž bych se nestresoval čekáním na MS a počural bych si papírek už předevčírem. doplněno 05.08.17 11:18: No, holky, nebudu se s vámi přít. Ale co vím já, tak ty citlivější testy ukazují už po týdnu. Což, jestli má tazatelka MS mít za pár dnů, mohlo klidně být už předevčírem.
hahanaj*
@vilik Hm ,to by nejspíš bylo příliš brzo a test by se musel opakovat
Zpravidla první měsíc po oplození matka nic nepozoruje. Nejčastěji něco vnímá až v druhé půli cyklu po vynechání menses. Nejdřív je to lehce fialové zbarvení vulvy, pak tlak v prsou a až kolem šestého týdne těhotenství začnou případně nevolnosti.
Myslim si,ze je to velmi individualni a kazdej to ma opravdu jinak.Odjakziva mam pred MS krece a bolesti ruzne intenzity.Pak jsme se snazili vedome o dit a nezpozorovala jsem nic jineho nez obvykle a to jsem jeste netusila,ze jsem tehotna.Mela jsem pred MS stejne bolesti a krece v brise jako vzdy a uz jsem pritom byla tehotna.Nepoznala jsem tudiz na sobe zadnou zmenu a naopak jsem myslela,ze me boli bricho jako vzdy pred MS,,ale na to mi dr.rekl,ze si deloha stavi hnizdo pro miminko a ze to tak mohu citit.Nepozorovala jsem na sobe nikdy nic a jen se mi casem zvetsovalo bricho...-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.