Dobrý den, mám menstruaci už 7 rokem ale od ledna se dost změnila. Vždycky jsem první noc protekla a od toho ledna ji mám v noci minimálně. Také mě přijde celkově slabší než když jsem ji měla dříve. Mám se o tomto problémů zmínit gynekologovi? A nemůžu mít třeba špatnou funkci vaječníků?
Dobrý den. To Vám zde nikdo nepoví, jestli jste zdravotně v pořádku. To musíte řešit se svým gynekologem. Ale síla menstruace nemusí být vždy stejná. Já bych v tom problém žádný neviděla. Ale proberte toto klidně s gynekologem, pro Váš klid. Na tom není nic špatného.
Tak samozřejmě se gynekologa zeptejte. A nezačala jste brát antikoncepci? Nebo nějaká zvýšená sportovní aktivita, stres..těch příčin může být spoustu. Tady Vám to opravdu nikdo neřekne, pouze Váš gynekolog.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.