Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podprsenka pro mala prsa

Od: mon* odpovědí: 5 změna:
Dobry den, nevite, kde sehnat dobrou sportovni podprsenku pro mala prsa? A taky klasickou podprsenku pro mala prsa? A jeste tílko s vyztuzenim v oblasti prsou za dobrou cenu? Dekuju za odpovedi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x

Podprsenek pro malá prsa jsou plné obchody. Však se stačí podívat, je to samé 70A,75A. Třeba v New Yorkeru to mají plné stojany. Zato koupit 75D, to je v běžném krámě nadlidský úkol.

hodnocení

1x

Kdyby mělo být po mým, tak choď bez podprsenky. Mně to vadit nebude.

Sportovní podporsenku budou mít v obchodě se sportovním oblečením.

Klasickou podprsenku seženeš myslím si běžně v obchodech. Řekl bych že sportovní je elastická, takže se přizpůsobí tvojí velikosti.

A tvoje otázka by měla spíše smařovat k tvojí mamce nebo sestře. Ty mají přehled kde v tvém okolí je nějaký obchod a pokud už tam nakupovaly, tak ti i řeknou jak byly spokojené.

Taky můžeš jít svou cestou a zajet si do okresního města nebo krajského města a tam zjistíš jaké jsou ceny a sortiment. Hlavně hledej starší zkušené prodavačky, které ti něchají několik druhů vyzkoušet a poradí ti.

A moc nepočítej, že podprsenka na malá prsa bude za poloviční cenu než na velká prsa.

iz*
hodnocení

0x

Ani jedno z uvedeného bych nesháněla a nekupovala přes internet. Poohlédla bych se ve svém okolí po prodejnách, v nichž bych si mohla oblečení vyzkoušet.

hodnocení

0x

Ideální podprsenka pro malá prsa je žádná. Nevím, co máte na mysli pod pojmem "malá prsa", ale taková prsa mívají pevný tvar (=podprsenka je zbytečná), při sportování neskáčou a nebolí (=sportovní podprsenka je zbytečná) a pod tílkem jsou většinou nevýrazná (=vyztužené tílko je zbytečné). Tím se vás nechci dotkonout, mně se malá prsa líbí právě např. proto, že nikdy nemohou být věšáky a jejich vzhled není nikdy nehezký.

mon*
hodnocení

Vsak ja jsem rada, ze mam mala prsa, ale mam je takova do špičky a to se mi nelibi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]