Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červenání vlasů - proč?

Od: choseefia odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám takový problém s mojí kšticí. Má přírodní barva vlasů je tmavší hnědá, již 4 roky si je barvím na černomodrou barvu ( používám ale kvalitní barvy ), vlasy mám polodlouhé, řídké ale husté a za druhé jelikož je mám opravdu vlnité, což mi nevyhovovalo, tak jsem si je před dvěma lety začala i žehlit ( poslední dobu už každý den - má neřest, žehlení místo hřebenu ) no a teď k problému. Vlasy mi ( asi ) po častém žehlení začaly na konečcích červenat, takže to prakticky vypadá jakože mám konečky obarvené... já nevím co s tím mám dělat, žehličku mám měsíc novou Remington ( před tím ETA ). Nevíte nějaký přípravek, kůra, nebo sérum čím bych mohla vlasům prospět péčí? Mám totiž pocit, že je to stopro od toho žehliní, ale vlasy mám opravdu moc vlnité, tak proto žehlení tak často. Děkuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Nelepší rada od dobrého kadeřníka*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]