Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odbarveni vlasů

Od: natalie* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, ráda bych si odbarvila vlasy. Moje přírodní barva je plavá/ světle hnědá a zajímalo by mě, když si je odbarvím budou zase zdravé a nezničené? Protože barvením se vlasy zničí, tak jsem zvedava jestli odbarvenim se nebudou ničit, když si je uz barvit nebudu. Dekuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dnešní barvy vlasy ani příliš neničí. Jsou vesměs kvalitní. *palec* Největší problém s barvením je v tom, že vlasy rostou. A odrůstají. Odrosty, tedy původní barva, je cca po měsíci u pokožky hlavy, viditelná a nehezká.. Někdy to vydrží 5, 6 týdnů a musí se znovu nabarvit.

iz*

Neničí, pokud se dodržují doby doporučené výrobcem. Jenže to mně nechytá → u dnešních barev jsem musela dobu barvení zdvojnásobit (někdy i více), aby barva aspoň trochu chytla (mám vlasy asi dost podobné tomu, co píše Sebod). Obdobně jsem to měla s trvalou → vždycky se musela prodlužovat...

hodnocení

0x

Vlasy se nejvíc ničí právě odbarvováním...

sebod*
hodnocení

0x

Každý vlas je jiný. Já jsem sdědila po mamce krásný hustý vlasy. A moje sestra zase dědila po tatínkovi, který ve třiceti už vlasy neměl. Já mohu dělat s vlasy cokoliv a nijak jim to nevadí. Nestarám se o ně, nedávám žádné zábaly, balsámy a přesto mi rostou jako divé. S barvením také nemám problém. No a sestra? Stačí málo a má je poškozené. Takže to s barvením nepřehánějte a uvidíte ;)

natalie*
hodnocení

Je mi 16 let a mam prave krasne dlouhé a huste vlasy a bojim se, ze se casem tim barvenim zničí.
iz*

Odbarvování škodí ještě víc než barvení. Já bych barvu nechala postupně odrůst.

A pokud bys vlasy zase někdy chtěla obarvit, zkus si sehnat přírodní hennu bez přídavku chemie. Budeš se muset obrnit trpělivostí, hennu je potřeba mít na vlasech skoro půl dne, ale kromě obarvení vlasy i vyživuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]