Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat stahovací síťku na vlasy?

Od: misak23* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

jsem si jistá, že Vám moje otázka přijde minimálně úsměvná, ne-li úplně "mimo mísu". Ovšem nevíte někdo, v jakém obchodě bych mohla sehnat stahovací síťku na vlasy? Chystáme se totiž na festival a máme připravené kostýmy. K mému bohužel patřípostava s krátkými vlasy a já mám vlasy dlouhé. Nechci si síťku nikde objednávat, radši bych šla do obchodu a tak si jí koupila. ady začíná onen problém. V jakých obchodech se dá koupit?

Děkuji za trpělivost a případné odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ano, v drogerii, někdy možná v Kaufu v drogerii jsem zahlédla a možná u větví, tam mají v drogrii skoro vše. V nouzi by posloužily i jiné čepičky - do sprchy. po sprše, přinejhorším vršek od punčocháčů, když se ustřihnou nohavice.

hahanaj*
hodnocení

2x

dříve to bylo v drogerii ,nevím zda se stále takové věci vyrábí

hodnocení

2x

Když nebude mít drogerie, zkusila bych nějaké větší kadeřnictví, výrobnu paruk, divadelní potřeby - nebo se zkuste zeptat v nejbližším divadle. Tam by vám mohli aspoň poradit.

hodnocení

1x

Koupila jsem ji v drogerii, ale dlouhé vlasy stejně neudržela

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]