Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po sexu se cítím divně, mám zdravotní potíže

Od: tamala* odpovědí: 9 změna:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat.. před 2 tydny Jsem měla 1. Sex a od te doby se cítim divně.. měla Jsem 3x horečku.. (38,6 39,4 a 39,7), mám pocit že se mi chce zvracet ale nezvracim, i presto že skoro nic nevim tak mám pocit že mám plne bricho.. a taky mám dostat mesicky, ale misto krve vyteká neco nahnedleho.. nevite co se děje? Omlouvam se Pokud táto otázka nekoho znechutila ale trápi mě to.. u doktorky Jsem jeste nebyla Protoze má dovolenou a chci si počkat na ni.. ta 2. Doktorka je divná. Děkuju všem za odpovědi.
PS: nevedela Jsem kam tuto otázku zařadit

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

4x

Zdravím. Rozhodně se něco děje. Ale vaše horečky nutně nemusí souviset se sexem ani menstruací. Já bych neotálela a došla bych si za obvoďačkou. Vysvětlila bych situaci. Ona si bude vědět rady, nebo vás někam pošle. (Tam nemyslím *alene*). Ona vám může odebrat krev a zjistit, zda nemáte v těle nějaký zánět. Někde jsem četla, že mezi mládeží se šíří mononukleóza, a má to vámi popisovaný průběh. Pokud by to mělo být něco takového, doktora neodkládejte. Ida

tamala*
hodnocení

Děkuju a.. myslite že by to mohlo znamenať i těhotenstvi? Nebo je to vyloučeno? Meli jsme sice ochranu ale človek nikdy nevi..
(Omlouvam se za to Jak píšu)

hodnocení

0x

Holčičko, tohle Ti nikdo nevyřeší, jen lékař. Může to být cokoliv. Ale s 1. sexem to nic společného nemá, pokud už to není tak dlouho, že by šlo o těhotenství.

doplněno 27.07.17 11:16:

Pardon, nevšimla jsem si, že styk byl před dvěma týdny.

figurek*
hodnocení

0x

jj, malárie není jen nemoc tropů. Nenadálé skákající horečky a podivné stavy můžete zažít i u nás. I já jsem je zažil.

Zajděte za doktorkou i když je divná, protože tady na poradně opravdu nevíme co se může dít.

amo

No pred dvema tydny to bylo v polovine cyklu - nejplodnejsi obdobi ! Neselhala ochrana?

tamala*
hodnocení

On rika že Ne aké i tak se bojim.. Jinak DÍKY za odpovedi

pokud máte obavy z těhotenství, tak není nic jednoduššího, než si v drogérii nebo lékárně koupit těhotenský test, počůrat papírek a budete mít alespoň v této oblasti jasno *nevi*

jinak špinění, citlivá prsa nebo pocit plnosti mohou být před spuštěním mensturace normální. teploty nemusí nijak souviset s menstruačním cyklem, může to být shoda náhod (nějaká viróza).

hodnocení

0x

Nevíme. Ovšem s horečkou přes 39 °C bych doporučovala navštívit lékařku přesto, že je divná - a to v co nejkratší době, tedy dnes nebo zítra. Taky by z vás mohli mít o víkendu radost na pohotovosti.

iz*
hodnocení

0x

S návštěvou doktorky neotálejte!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]