Ahoj, chtěla bych se zeptat.. před 2 tydny Jsem měla 1. Sex a od te doby se cítim divně.. měla Jsem 3x horečku.. (38,6 39,4 a 39,7), mám pocit že se mi chce zvracet ale nezvracim, i presto že skoro nic nevim tak mám pocit že mám plne bricho.. a taky mám dostat mesicky, ale misto krve vyteká neco nahnedleho.. nevite co se děje? Omlouvam se Pokud táto otázka nekoho znechutila ale trápi mě to.. u doktorky Jsem jeste nebyla Protoze má dovolenou a chci si počkat na ni.. ta 2. Doktorka je divná. Děkuju všem za odpovědi. PS: nevedela Jsem kam tuto otázku zařadit
Zdravím. Rozhodně se něco děje. Ale vaše horečky nutně nemusí souviset se sexem ani menstruací. Já bych neotálela a došla bych si za obvoďačkou. Vysvětlila bych situaci. Ona si bude vědět rady, nebo vás někam pošle. (Tam nemyslím ). Ona vám může odebrat krev a zjistit, zda nemáte v těle nějaký zánět. Někde jsem četla, že mezi mládeží se šíří mononukleóza, a má to vámi popisovaný průběh. Pokud by to mělo být něco takového, doktora neodkládejte. Ida
tamala*
Děkuju a.. myslite že by to mohlo znamenať i těhotenstvi? Nebo je to vyloučeno? Meli jsme sice ochranu ale človek nikdy nevi.. (Omlouvam se za to Jak píšu)
Holčičko, tohle Ti nikdo nevyřeší, jen lékař. Může to být cokoliv. Ale s 1. sexem to nic společného nemá, pokud už to není tak dlouho, že by šlo o těhotenství.
doplněno 27.07.17 11:16:
Pardon, nevšimla jsem si, že styk byl před dvěma týdny.
pokud máte obavy z těhotenství, tak není nic jednoduššího, než si v drogérii nebo lékárně koupit těhotenský test, počůrat papírek a budete mít alespoň v této oblasti jasno
jinak špinění, citlivá prsa nebo pocit plnosti mohou být před spuštěním mensturace normální. teploty nemusí nijak souviset s menstruačním cyklem, může to být shoda náhod (nějaká viróza).
Nevíme. Ovšem s horečkou přes 39 °C bych doporučovala navštívit lékařku přesto, že je divná - a to v co nejkratší době, tedy dnes nebo zítra. Taky by z vás mohli mít o víkendu radost na pohotovosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.