Nejste přihlášen/a.
já to naopak vidím jako výhodu. mě se naopak líbí vysoké ženy. ty krátkonohé dívky jsou lehkou kořistí, ale dvoumetrová holka je úlovek chlapa
z jejich strany se může jednat i o závist. stejně jako Ty by jsi možná chtěla být menší, tak oni by chtěli být velcí, ale nedají to najevo, protože těch prcků je víc.
sám mám skoro dva metry
Já jsem také čněla nad všemi, moje dcera také a vnučka jakbysmet! Nauč se svou výšku nosit. Narovnej se, zvedni bradu a buď ráda, že jsi jako všechny manekýny, před kterými padá svět na zadek! Jsou krásné tím, jak se umí pohybovat a jak se tváří. Všimni si, zas až tak, bůhví jak, krásné nejsou. Ale jsou půvabné a sexy! Co je malé, to je milé. Co je velké, to je sexy.
A do basketu nechodíš? Nebo do volejbalu.Tam by ses ztratila. Někdy se zajdi podívat na utkání chlapů nebo dorostenců. Docela to člověka chytne. No a pak si počkej, až budou vycházet. Najednou budeš malá. Jinak když se podíváš na parametry modelek a požadavky do soutěží Miss, tak svoji postavu bys uplatnila. Teď jen aby sis pěstovala pěknou figuru a neztloustla nebo se nehrbila.
Trápí tě to teď, protože se pořád sleduješ. Jiná se zase trápí, protože má kudrnaté vlasy. Nebo dlouhý palec u nohy. Nebo pihy. Výška 179 cm není hendikep. Kdo se ti směje je hlupák. Nebo si jen myslí, že je vtipnej a nedochází mu (jim), že ti to ubližuje. Klidně řekni, že se ti to nelíbí. Kamarádi a chytří lidé si tě dobírat přestanou, řečmi hlupáků se trápit nemusíš.
Mám stejnou výšku a nikdy jsem to nebrala jako mínus. Naopak. M.
Emo, je ti 15 let, už bys mohla (a měla!) vědět, že se pro výšku, tloušťku, nešikovnost, neohrabanost, ale kupodivu i pro pohotovost, vtipnost, vědomosti... někomu smějí jen hlupáci.
Přece se jimi nenecháš vyvést z míry!
Co je to "oblíbenost"? Proč se tím vůbec zabýváš?
Nikdo není oblíben jenom kvůli tomu, jak vypadá, málokdo kvůli tomu, co umí. Všimla sis někdy vlastností těch, které považuješ za oblíbené? Ty (vlastnosti) v tom hrají hlavní roli.
Budeš-li se trápit svou výškou a necháš-li se "ubíjet" tím, že jsou tvé kamarádky "úspěšnější", každého jen odradíš. Přestaneš-li řešit svůj domnělý nedostatek (výšku) a oblíbenost kamarádek, budeš-li přátelská vůči svému okolí, nebudeš mít ani ty nouzi o kamarády, přátele či nápadníky.
Víš, jak vysoké jsou např. úspěšné manekýnky (modelky)?
Buď ráda modelky jsou taky všechny vysoké
žadna není malá :D ted se ti mozna smejou ale ver mi ze az budes starsi treba o 3,4 roky kluci v tvem i vyššim veku budou chtit holky jako jsi ty,vis jak jsou dlouhe nohy sexy? Oni budou taky vysoví a nebudou chtit chodit s nejakym prckem
100% mi věř. Takže zatím to vubec neřeš! Pak to budeš řešit budes ale už jenom v tom dobrem smyslu slova
Když jsem se do našeho města, před čtyřiceti lety, přistěhovala, jezdila MHD vdaná ženská vysoká tak, že hlavou leštila strop. Nebyla to žádná manekýna, ani vyzáblý chroust, ale už měla ženskou, souměrnou postavu. Tehdy to bylo něco mimořádného. Lýtko měla, jak já ruku od ramene dolů. Ohlížely se za ní i ženy. Byla vzdělaná, uměla se obléci, budila pozornost. Dnes je to jiné, vysokých holek jsou mraky a kluků jakbysmet. Časem jsem se dozvídala, že po ní chlapi šli, jak vosy po medu, což jsem nechápala. Měla nabídky i pracháčů z ciziny a všude plno nápadníků. Ani dnes mi není jasné, proč byla pro ty chlapy takový magnet. Ošklivá nebyla, ale extra krasavice taky ne. Prostě se jim líbila její výška, ale na to by spíš znali odpověď muži.
Když budeš štíhlá, budeš atraktivní, budeš se klukům líbit, ale spousta kluků na Tebe nebude výškově mít, zůstaneš pro ně žádaná, ale nedostupná. Naštěstí je dnes spousta vysokých kluků, tak budeš mít nápadníků dost, bude záležet na tvé povaze, jak na ně budeš působit a tak to mají všechny ženy, i ty malé. Víš, dcera mého muže z 1. manželství, má 192 cm, je krásná, ale stálou známost ani ve 33 letech nemá, protože si žádný vztah dlouho neudrží. Nápadníků by bylo dost, ale je to v její rozmazlenosti. Tak makej na tom, ať si fajn holka do nepohody, to je důležitější než výška.
Ahoj Emo každý na sobě vidí nějaké nedostatky a řeší to a trápí se, ale takový je už život. Každý většinou touží po tom, co nemá a trvá to většinou mnoho let, než sám pozná, co je v životě důležité. A to, že se ostatní smějí každé odchylce od "normálnosti" , větší/menší výška, velké uši/nos, ... , je to lidská přirozenost a rokama většina dospěje do stádia porozumění okolního světa a pak se bude chovat jinak.
Zkus si třeba představit paní Růžičkovou (herečku, již ale zemřželou), ta se s úsměvem také trápila se svojí výškou. Říkala, že trpí poruchou růstu, že dle své váhy by měla měřit 6 metrů
Tak ber svoje dospívání s úsměvem a každý nemusí být obklopen davy obdivovatelů, stačí když třeba budeš mít jen jednoho, ale ten bude stát za to. Zkus třeba na nějakém chatu zadat : žirafa hledá druhou k přátelství , a třeba budeš ty návaly muset mazat a vybírat si nové kamarády / -tky.
Držím palce a mě by jsi mohla poslat cca 10cm, mě tak do 17ti říkali "prcku" . Ale asi jsem byl předčasně geniální, že mi to nikdy nevadilo a byl jsem i tak platným členem kamarádského kolektivu
Snaz se smirit se svym osudem a hlavne pocitej s tim, ze stale rostes a vyska v 15 letech neni jeste konecná. Ale jestli jsi pohledna, zkus se zamerit na modeling nebo se venuj sportu, hlavne se zbytecne netrap, jsi zkratka vyvojove vyssi level a tak vycnivas z davu
Ahoj, řeknu to tak. Já to měl úplně opačně a stále mám. Momentálně mi je 22 a nebudu mít ani těch 179 cm. Možná tak 175. Na základce i střední jsem byl vždy mezi nejmenšími, takže i většina "normálních" holek byla vyšší. Prostě si na to zvykneš a až budeš starší, tak zjistíš, že zrovna výšce v tomhle nezáleží a určitě si někoho najdeš. Jinak určitě rozumím jako zástupce opačného pohlaví, že to může být trochu ponižující, když bych byl s znatelně vyšší slečnou. Nebylo mi to příjemné, když jsem byl stejně vysoký jako moje přítelkyně a pokaždé na plese s podpatky jsem byl o několik čísel pod ní :D ... každopádně se to dá překousnout, ale to zjistíš až budeš starší.
Emo, všimni si, jak tě všichni utěšují a dávají ti rady na 1 2 3! Protože neví, jak to to je, jak se dívka cítí. A přitom každý kouká s otevřenou pusou a obdivem třeba na obrazky.cz/...
To, co dnes pociťuješ jako nepřízeň osudu, změň na příležitost! Pak to bude výhrou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.