Nejste přihlášen/a.
Ahoj, pročetla jsem několik návodů a videí, jak se malují tužkou oční linky, ale jsem v tomto pořád neschopná. Vím, že to může být pro mnohé nepochopitelné moje neschopnost, ale oční linky si maluju na spodní víčko - takže mi ani nevydrží celý den, pokud bych ji nanesla lehce pod spodní řasy, příjde mi až moc velká vzdálenost od očí
Odkazů na internetu a rad je hodně, ale prostě nic mi z toho nejde
Výsledek záleží na kvalitě šminek. Nejlevnější tužky buď pořádně nemalují, nebo se rozmazávají. Nechte si poradit v obchodě a připlaťte. Taky jsem hledala a zkoušela dlouho, než jsem kápla na tu dobrou. Maluje pomalu sama a drží. Totéž jsem měla i s linkami. Dlouho linky nefrčely, tak jsem se ve značkách přestala orientovat a párkrát jsem se napálila. Nakonec jsem si postěžovala prodavačce, že už se bojím jakékoliv koupit a ona mi jedny podala a říkala, že tyhle se mi mazat nebudou. Použila jsem je prvně, když jsem spěchala k lékaři, navštívila 3 ordinace, cestou vlezla snad do každého obchodu, na poštu i na úřad. Když jsem se doma podívala do zrcadla, skoro to se mnou šlehlo! Z mých linek zbyla šupinatá drť, která mi posypala celé okolí očí, ale kropenaté jsem měla i tváře a nos. Z linek zbyly smutné ostrůvky a šeď kolem očí. Nikdo mě na to neupozornil a strašila jsem tak ve městě asi 3 hodiny. Nejtrapněji mi bylo, že jsem navštívila ty ordinace. To se lidi teda asi bavili! Tak bacha, kontrolovat až do úplné jistoty!
Vy jste se ale ptala na spodní linky, ty jdou dobře, ale zase ta kvalita!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.