Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, sháním recept na nakládání masa na domácí uzení. Osvědčený byl z top receptů za použití soli a česneku, ale po změně stránek nemohu najít. Děkuji
Možná to není to pravé, ale použitelné. Zkuste tady zabijacky.cz/... , kombinované solení je popsané tady zabijacky.cz/...
Receptů je velké množství, liší se podle zvyklostí a krajů. Dává se místo soli Praganda (rychlosůl), někde kuličky jalovce, někde se česnek vůbec nedává. Pro inspiraci alespoň tento recept, výběr koření může být individuální varimesmarcelou.cz/... Osobně nejsem příznivcem příliš složitých receptů.
Děkuji všem za rady. Trochu mi to pomohlo oživit paměť. Nejprve nasucho naložím do soli a česneku, po třech dnech zaliji vodou a nechám 14 dní. Šlo mi o množství soli, ale už jsem též vyčetla - 2dkg na kilo. Na top receptech ten můj osvědčený recept se opravdu najít nedá - píše to stránka nenalezena. Přeji všem hezký zbytek dne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.