Nejste přihlášen/a.
Šmarjá, chtěla jsem si něco nechat udělat jemného na jeden den, kdy chci být krásná, ale když to vidím A co na WC?
Pardon, nechci nikoho urazit, ale stojí to za to?
Stojí, určitě. Na jeden den si pořiďte pouze perfektní manikůru. Umělé nehty při správném zacházení vydrží několik měsíců, než je třeba udělat nové. Mně osobně drží už od listopadu.
Kdo má totiž tak "kvalitní " nehty jako já (pomalu rostoucí,slabé,lámavé i při nejdokonalejší péči ), pro toho jsou umělé nehty to pravé.
Jen s jedním nesouhlasím. Umělý tip je na vlastní nehet přilepen lepidlem, které asi moc nejzdravější nebude.
A na WC? Úplně v pohodě ...já se totiž utírám papírem ...:D
Milé dámy,já jsem si pořídila gelové nehty,když jsme jeli na svatbu.Jako dělnice ve fabrice jsem neměla šanci vypěstovat si svoje a moje ruce mnohdy vypadaly,jako bych si je okusovala-kov je přece jen mnohem tvrdší než nehet.Nějak mi bylo hanba přijít v kostýmku s takovýma rukama.(někdy jsem se styděla i při placení v obchodě,nehty žádné a ruce černé-nešlo to dolů ani kartáčkem)
Musím říst,že už je to tři roky a chodím na nehty dodnes.Je to moc fajn pocit,mít hezké a upravené ruce.
A věřte mi ,dá se s nima normálně žít,mám normální rodinu s dětma co se doma nepřetrhnou,NEmám myčku na nádobí,ani pomocnici(služebnou),klidně jdu makat na zahradu,jen manžel si rýpnul,že to můžu používat místo rýče.Ba ne ,nemám drápy jako čarodějnice,jen 4-5 mm přes konečky prstů,jen před dovolenou jsem si je nechala trošku delší.
Samozřejmě si musíte jednou provždy zapamatovat,že nehty NEJSOU pracovní nástroj.Taky to není nejlevnější záležitost a navíc vám je tak hezky nazdobí,že je škoda to zničit.
NEBOJTE SE TOHO! S postupem času zjistíte,že vám nehty nejen nepřekážejí,ale vůbec je nevnímáte.Naučíte se některé drobnosti dělat jinak,ale to přijde samo.Když si jednou nehet zohnete nebo dokonce obrátíte,tek si dáte sakra pozor aby se to nestalo znovu.
On ten pevnej nehet jen tak nepovolí ,jako ten váš vlastní a když už-tak to pěkně bolí,příště si určitě dáte pozor.Brzy se s tím naučíte normálně žít.
Doporučuji pořídit si lepidlo na nehty,mě se někdy u nehtového lůžka začne okraj odlepovat,(pak si vzpomenu,že jsem s ním o něco ťukla)lepidlem to zpevním aby se to neodlepovalo víc.Jen jednou jsem si nehet vyloženě ulomila a to bych nepřála nejhoršímu nepříteli,šlo to až do krve,nechtějte znát můj slovník v ten moment,naštěstí nebyl nikdo doma.
Ale to je bohužel moje vina,ne že by ty nehty nebyly kvalitní.
Jděte do toho,vypadá to skvěle a tak se budete i cítit!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.