Nejste přihlášen/a.
Já se opravdu nezlobím, tvůj obdiv však nepatří mě, patří spíš mé ochotě a zvědavosti. Nestydím se za to přiznat, že výše uvedené rady nepocházejí z mé přemoudřelé hlavy, ale tentokrát z díla paní Mirovské - 999 rad pro domácnost... Já se touto již 15 let starou knížkou občas řídím a musím konstatovat, že rady v ní obsažené rozhodně nejsou k zahození... Zdravím.
BTW-dnes jsi se nějak rozjel na všech frontách, doháníš snad po svých dvou odmlkách body?
spider - já musím, když jsem ten sběrač bodů, nějak dorovnat to manko, které mi způsdobil admin...
Prohlédl jsem jen poukaz na zadání tebou uvedené adresy, byly to opravdu čistírny a propagace jejich služeb, snad jsem měl jít do hloubky, ale to už je o práci a ne o volné poradě... Rychlé řešení opravdu tazatel nepožaduje, ale z podání otázky je celkem jasné, že potřísněný oděv nemíní čistit během zimních prázdnin u krbu, že? S tím jistým odstraněním skvrn, které by za znečistitele odstarnila půjčovna bych moc nepospíchal - nic není zadarmo a pozdě pak bycha honit
Nevím, snad spíš pak pojišťovna řeší neřešitelné...
Můj balkon je 3x vyřešen (a, věru, mne vlastnictví těchto prostor netěší), snad bych i já bral to tvé okno
Jak jsem již kdesi včera či dnes psal, stále se musíme učit, abychom byli moudřejší (dle admina modřejší) a proto, k výkonům našim lepším dopomáhejme si, stejně jako vzpěrači, amoniakem
Vychlazená sice teďka píchne, ale pak to člověka jaksi zpomaluje, čím víc si jich dá...
Zdravím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.