Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit lepší oblek?

Od: oblk odpovědí: 8 změna:
Kde koupit nějaký "lepší" oblek? Jsem na střední, už nerostu, takže se mi ta investice asi vyplatí... Jsem pomalu alergický na lidi, kteří mají oblek po pradědovi, ten se všude krčí a je jim velký, chci v tom vypadat dobře.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myles999*
hodnocení

1x
Podle me ma moc hezke obleky Bandi. Jsou moderni, prodavacky vyskolene, poradi, znamy nosi oblek denne a kupuje jen tam. Navic ceny jsou prijatelne. Daji se tam poridit i boty, kabat...

lidus*
hodnocení

0x

Nechápu proč by si měl kluk na SŠ kupovat lepší-drahý oblek. Půjdete v něm k maturitě, možná i na VŠ a pak asi na nějaký pohřeb. Kam jinam? Budete se ženit ve starém obleku? Nebo snad počítáte, že vydrží až do smrti? U nás v Brně mívá Prostějov akce a tam koupíte oblek od 1000 do nevim ale měli i drahé. Klidně vám pokud máte nekonfekční postavu dají malé nebo velké kalhoty, stejně tak sako, prostě ze dvou obleků. Různé materiály, spousta na výběr. Žádný luxus bych určitě nekupovala, móda i u obleků se mění a za dva roky máte doma oblek co už se vám nelíbí a vypadáte v něm směšně.

vilik*
Já naopak v obleku vídám středoškoláky chodit do tanečních, sám často chodím i s dětmi do divadla, nedávno jsme byli pozvaní na svatbu...
Nejhorší je, když poznáte levný oblek typu Tesco, Vietnamci.
Obleky v rodině kupujeme ve specializovaném obchodě v okresním městě, OP Prostějov a Bandi se asi taky vybrat dá, ovšem vyhnul bych se těm za 1000. Počítal bych cca od 5000 včetně košile a kravaty. Přeci jen, v obleku se muž může cítit i příjemně a chlapci mají výhodu, že stačí jeden, nemusí mít vícero šatů jako slečny. Ale máte pravdu v tom, že i obleky podléhají módě.
oblk
hodnocení

Divadlo jednou, dvakrát měsíčně, svatby příbuzných, taneční... Kdybych ho oblékl dvakrát za rok, tak ho nechci. :) Co se měnících se trendů týče, možná se mění, ale na klasickém černém obleku se toho asi tolik nezmění, ne?

ien*
hodnocení

0x

Za sebe můžu jen doporučit Bandi Vamos. Jestli jste student, máte tam dokonce 10 % slevu na ISIC.

bandi.cz/...

Mají tam i moc hezké doplňky, jak už tady psal někdo výše. Záleží, jak moc chcete investovat, s přítelem jsme tam šli před dvěma měsíci vybírat oblek původně "max. do 5 tis", no a nakonec jsme koupili dvakrát tak dražší :-D, ale investice stála určitě za to, protože ten rozdíl oproti levnějším kouskům šel dost poznat. Určitě nic nezkazíte tím, když se tam zajdete aspoň podívat a vyzkoušet si nějaké /i ty dražší/ kousky a uvidíte sám, prodavačky vám poradí a pomohou. U některých kousků nabízejí zdarma úpravu, pokud by Vám oblek neseděl přesně na míru. A pokud se nebojíte investovat, tak u košilí u mě vede 7Camicie. Ty ceny jsou tedy opravdu vysoké, ale ty střihy a kombinace barev jsem nikde neviděla lepší <3

oblk
hodnocení

Viděl bych to spíš jako dlouhodobější investici, takže není problém do toho vrazit víc. Zatím tedy asi vede Bandi, díky.

hodnocení

0x

Pokuď chcete opravdu oblek jako,,investici,,tak to by jste si musel koupit kvalitní látku a nechat si oblek ušít u zkušené švadleny,ale to si připravte tak 15-20 tisíc.No a bude po ,,alergii,,.

oblk

S cenovkou počítám...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]