Nejste přihlášen/a.
je jedlá nadzemní část z celerové bulvy?
Případně máte osvědčený recept, jak ji chutně připravit? Jako salát?
Jedlé z celeru je všechno.Bulva se spotřebovává celá, ne jenom podzemní část. Nať suším a mám z ní na zimu koření do polévky. Recept žádný bohužel nemám.
celerů s natí koupím několik, odříznu vršek, aby nať držela pohromadě, a dám sušit do ložnice - krásně voní, a až uschne, rozemnu a mám do polévek na zimu. Bulvy zpracuji normálně, např. celou slepici uvařím se zeleninou, přecedím do plastových vaniček a zamrazím, a mám vývar na polévky, omáčky, aj.
Vzpomněla jsem si nastrouhat mrkev s celerem, přidat majolku, sůl, pepř, citron,štávu...je to falešná humrová pomazánka, moc dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.