Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem panna?

Od: mila159* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den. Ještě jsem neměla pohlavní styk, ale říkám si, jestli jsem stále ještě panna. Vejdou se do mě tampony velikosti Super (oranžové balení se 4 kapkami) a to dva NAJEDNOU. Vůbec je v sobě necítím. Jednou jsem si do pochvy zavedla plastovou tyč a když jsem ji vytáhla, bylo na ní trochu krve, ale cítila jsem jen pálení zevnitř, žádnou bolest, která by měla přijít z ničeho nic při protržení panenské blány. Je možné, že jsem si ji doopravdy protrhla?
doplněno 14.07.17 09:54: Děkuji všem za odpovědi, ovšem znění otázky jsem napsala špatně. Správná otázka by měla být: Mám ještě panenskou blánu? Nechce se mi jít ke gynekologovi a tam se ho na to ptát, nebo nedej bože aby semnou nešla matka a on by to téma před ní načal.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

"Ještě jsem neměla pohlavní styk"

Ano, jsi panna.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná bylo již něco natrženo či uvolněno, ale holkám musíte nadále říkat pravdu - že jste stále panna. která neměla ještě pána. Zdravím!

doplněno 14.07.17 07:35:

Zkrátka, bez styku pohlavního (s mužem) se toho panenství "oficiálně" nezbavíte.

hodnocení

0x
Neres tampony , ani tyce. Aspon pri prvnim sexu te to tak nebude bolet a nebude vsude krev.
Nemela jsi jeste pravy pohlavni styk = jsi panna.

pb®
hodnocení

0x

Někdo tu už psal krásné slovní spojení - stav panna se odstraňuje výhradně penisem.

hodnocení

0x

Panenskou blánu vůbec neřeš, to je jen "důkaz". Mně třeba s nejvyšší pravděpodobností praskla někdy ve 12 letech, kdy jsem se divoce houpala na stromě - píchlo mě v těch místech a na kalhotkách jsem měla trochu krve. Myslíš, že jsem v těch 12 už nebyla panna?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]