Dobrý den. Ještě jsem neměla pohlavní styk, ale říkám si, jestli jsem stále ještě panna. Vejdou se do mě tampony velikosti Super (oranžové balení se 4 kapkami) a to dva NAJEDNOU. Vůbec je v sobě necítím. Jednou jsem si do pochvy zavedla plastovou tyč a když jsem ji vytáhla, bylo na ní trochu krve, ale cítila jsem jen pálení zevnitř, žádnou bolest, která by měla přijít z ničeho nic při protržení panenské blány. Je možné, že jsem si ji doopravdy protrhla? doplněno 14.07.17 09:54: Děkuji všem za odpovědi, ovšem znění otázky jsem napsala špatně. Správná otázka by měla být: Mám ještě panenskou blánu? Nechce se mi jít ke gynekologovi a tam se ho na to ptát, nebo nedej bože aby semnou nešla matka a on by to téma před ní načal.
Panenskou blánu vůbec neřeš, to je jen "důkaz". Mně třeba s nejvyšší pravděpodobností praskla někdy ve 12 letech, kdy jsem se divoce houpala na stromě - píchlo mě v těch místech a na kalhotkách jsem měla trochu krve. Myslíš, že jsem v těch 12 už nebyla panna?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.