Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, mám pár svých oblíbených zelených čajů, ale všechny jsou sypané. Chtěla jsem nějaký dobrý zavést u nás na hotelu. V nabídkové krabici na baru mají jen jeden takový, ale to je slabota. Klidně i dražší, ale aby měl příjemnou chuť. Na jeden jsem kdysi narazila, byl s ananasem, ale nepamatuji si značku. Máte nějaký tip? Jiné čaje, než zelený, prosím ne.
Testy zelených čajů byly publikované v časopisu dTest v čísle 1/2015, kde jsou hodnocené i jedy používané proti škůdcům při pěstování. Nebo se dají najít alespoň vybrané výsledků testů nejlepších a nejhorších zelených čajů v sáčku na webu. Hosté vašeho hotelu asi budou mít zájem spíš o značku, například .. nebudu uvádět, aby to nebyla reklama.
Nebo je spíš zaujme zajímavý obal, ne jen tenký pytlík, ale pytlík v hermeticky uzavřeném obalu jak bývá zvykem u lepších čajů. Některé čaje mají pěkné balení a to zákazníky a hosty možná zaujme víc, než výsledky testů. Milovníci zeleného čaje asi mají rádi klasický sypaný a správnou přípravu se správně teplou (ne vařicí) vodou. Pro milovníky zajímavých chutí je zajímavou alternativou Rooibos.
Díky, hoste! Rooibos, ten africký keř, ten už mám vyřešený, tam jsem šla do Roo. s vanilkou od Teekanne. Nejsme čajovna, tak něco, co hlavně příjemně chutná.
Nedám dopustit na Oxalis mají výborné, ujíždím na zelené Grenadině, omlouvám se, je taky sypaný. A sáčkové miluji dva, zatím ho u mně každý chválil. Většina ovocných má chemickou chuť.
Teekanne Garden Selection a Ginger Lemon.
Díky všem za odpovědi. Mám to sepasné, budu testovat. Dneska jsem pokusně koupila dva sáčkové / Naše Bio v Bille a Zen Chai od Teekanne v LIDLu. Oba bez příchuti, ale ten druhý je příjemnější, zajímavý! Ze spec prodejny jsem si přinesla sypaný čaj Malý Buddha. Je tam více /až dost/ ingrediencí, ale dobře voněl .Je v něm ananas, papaja, červený pepř, heřmánek římský, santalové dřevo atd. .Původ Čína, vyrábí Slušovice - Oxalis.
Ajo, tu zelenou Grenadinu tam neměli. Musím jim říct, že se mají polepšit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.