Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký sáčkový zelený čaj?

Od: liska* odpovědí: 14 změna:

Prosím o radu, mám pár svých oblíbených zelených čajů, ale všechny jsou sypané. Chtěla jsem nějaký dobrý zavést u nás na hotelu. V nabídkové krabici na baru mají jen jeden takový, ale to je slabota. Klidně i dražší, ale aby měl příjemnou chuť. Na jeden jsem kdysi narazila, byl s ananasem, ale nepamatuji si značku. Máte nějaký tip? Jiné čaje, než zelený, prosím ne.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

My máme rádi Basilur, vynikající čajíčky jak sypané, tak porcované:)

Jaký sáčkový zelený čaj?

hoststary*
hodnocení

0x

Testy zelených čajů byly publikované v časopisu dTest v čísle 1/2015, kde jsou hodnocené i jedy používané proti škůdcům při pěstování. Nebo se dají najít alespoň vybrané výsledků testů nejlepších a nejhorších zelených čajů v sáčku na webu. Hosté vašeho hotelu asi budou mít zájem spíš o značku, například .. nebudu uvádět, aby to nebyla reklama.

Nebo je spíš zaujme zajímavý obal, ne jen tenký pytlík, ale pytlík v hermeticky uzavřeném obalu jak bývá zvykem u lepších čajů. Některé čaje mají pěkné balení a to zákazníky a hosty možná zaujme víc, než výsledky testů. Milovníci zeleného čaje asi mají rádi klasický sypaný a správnou přípravu se správně teplou (ne vařicí) vodou. Pro milovníky zajímavých chutí je zajímavou alternativou Rooibos.

Roibos je možná zajímavá alternativa. Ovšem nejen že to není zelený čaj, vlastně to vůbec není čaj.
liska*
hodnocení

Díky, hoste! Rooibos, ten africký keř, ten už mám vyřešený, tam jsem šla do Roo. s vanilkou od Teekanne. Nejsme čajovna, tak něco, co hlavně příjemně chutná.

Tarlton čistý zelený nebo s aromaty - ale je většinou v plechovkách, musíte se pídit po sáčkovém. Jen upozorňuji, že je ve vyšší cenové hladině.

hodnocení

0x
P Docela mi chutná Sir Winston Tea - Superior green tea
liska*
hodnocení

Kouknu na to, díky Kartaginče!

hodnocení

0x

Nedám dopusti na Osali, maj výborné, ujíždím na zelené Grenadině

hodnocení

0x

Nedám dopustit na Oxalis mají výborné, ujíždím na zelené Grenadině, omlouvám se, je taky sypaný. A sáčkové miluji dva, zatím ho u mně každý chválil. Většina ovocných má chemickou chuť.

Teekanne Garden Selection a Ginger Lemon.

liska*
hodnocení

Díky všem za odpovědi. Mám to sepasné, budu testovat. Dneska jsem pokusně koupila dva sáčkové / Naše Bio v Bille a Zen Chai od Teekanne v LIDLu. Oba bez příchuti, ale ten druhý je příjemnější, zajímavý! Ze spec prodejny jsem si přinesla sypaný čaj Malý Buddha. Je tam více /až dost/ ingrediencí, ale dobře voněl .Je v něm ananas, papaja, červený pepř, heřmánek římský, santalové dřevo atd. .Původ Čína, vyrábí Slušovice - Oxalis.

Ajo, tu zelenou Grenadinu tam neměli. Musím jim říct, že se mají polepšit :)

sametka
hodnocení

0x

Mě chutná a ostatní neurazí Albert bio pravý zelený čaj (porcovaný). Nikdy nekupuju zelený čaj, kde v návodu zalévají vyšší teplotou než 80 st.!

72mona3*
hodnocení

0x

A co Dilmah? Kdysi jsem dostala pár sáčků a byl výborný. M.

hodnocení

0x

Twinings Green Tea & Lemon. Jen se u nás v poslední době špatně shání.

liska*
hodnocení

Díky moc za tipy, teď se budu po nich pídit*kafe*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]