Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výroba domácího octového výluhu

Od: allbundy odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak byste postupovali při výrobě domácího octového výluhu, který by byl zároveň určen pro koupel namožených prstů a i třeba jako nálev? Na internetu jsme hledali různé věci ale chtěl bych se zeptat tady, protože zde mám větší jistotu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nedá se koupit Octan? Vyrábí se to ještě? Ten byl na namoženiny, naraženiny, výrony, úplně skvělý.

hodnocení

0x

Octový výluh = základní ingredience jedna nebo více (nakrájet, nadrobit, rozmělnit), zalít octem, 2x denně protřepat a nechat nejméně týden odstát. Na namožené svaly obecně například mladé jehličí (borovice, smrk), plody jírovce (kaštany), rozmarýn - ale netuším, nač chcete používat nálev a jestli tím myslíte zředěný výluh.

babkazov - to víš, že se octan vyrábí. Dokonce nejen v pytlíčcích, ale i jako gel.

Výroba domácího octového výluhu

hodnocení

0x

Nepíšete, co v tom octě chcete vyluhovat. Já luhovala bezinkové květy a mám z toho bezinkový ocet pro natírání dlaní a nohou při horečce, když děti marodily.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]