Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílé kalhoty a vazelína (?)

Od: franta84* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer. Dnes se mi stala velmi nepříjemná věc. Na Vánoce jsem si koupil nové kalhoty za 2.500 Kč (což pro mne není rozhodně málo, nové si těžko koupím). Jak nejezdím vlakem, dnes jsem byl kvůli počasí donucen cestovat právě tímto dopravním prostředkem. Bohužel při vystupování mi podjela na schůdcích noha a já se pěkně po nich svezl. A ke vší smůle ty schůdky byly něčím natřené (vazelína, olej? - těžko říci, ale je to černé a mastné) a já mám teď jednu nohavici v podstatě celou černou. Myslíte, že to půjde nějak odstranit, případně jak? Děkuji moc za pomoc, jsem zoufalý. :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

3x

tak to bych dala do čistírny a nedělala doma pokusy - je možné, že to ani nepustí

hodnocení

0x

to chce resit u cistirny , ale aby to neslo vubec videt tak to bude asi hodne snazeni ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]