Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Na dovolenou zavařujeme i hotová jídla.Tzn.zahuštěná jíškou - omáčky.Nikdy se nám žádná nezkazila.Nemusíte mít obavy.
Zavařuji,první den dvě hodiny a druhý den jednu hodnu.Mírně probublávat.
Dokud jsme jezdili na dovolenou, zavařovali jsme vše i omáčky /jen bez smetany), ale je nutné sterilzaci opakovat za 24 až 36 hodin znovu pak se kto opravdu nezkazí
Dobrý den, taky občas zavařujeme na dovolenou, ale musí se to dvakrát, Poprvé když jsme zavařovali na dovču a neudělai to dvakrát, tak jsme to co bylo zahuštěné bohužel vyhodili.
Na dovolenou nic nezavařuji,dovolená se má užívat a né tam vyvařovat nebo i jen ohřívat a chystat.Toho si,,užiju,,za celý rok dost. Minimálně berem PLP hlavně kvůli výletům ať nám obědy zbytečně nepropadnou. Nejsme rozhodně z horních ,,10000,,ale na slušnou dovolenou si vždy dokážeme ušetřit.
Já jsem na dovolenou zavařovala spoustu jídla. A to tak, že když jsem se dostala k levnějšímu hovězímu, koňskému masu, udělala jsem na cibulce něco jako základ na guláš. Uvařila, nalila do skleniček a zavařila. Až na místě jsem tohle maso dodělala. Někdy rajčata, někdy papriku, někdy obojí, někdy jinou zeleninu. Se zahušťováním také pokaždé jinak. Někdy hořčici, smetanu, jen mouku. Pečené vepřové, pečené kuře, ze kterého jsem vytáhala kosti. A k tomu pokaždé něco jiného. Brambory, těstoviny, knedlíky v prášku, chleba atd. Pes měl v maličkých skleničkách zavařené odřezky, které jsem, po odřezání zamotala nití a dala k masu. Jemu jsem pak nitě odmotala a odřezky zavařila se stejnou šťávou, jako byla ta naše, jen bez tuku. Auto s přívěsem tohle všechno uvezlo.
Teď jsem si přečetla, co píší ostatní. Tenkrát, když jsem tohle praktikovala, znamenal oběd v restauraci, velikou ztrátu času. Karavan stál někde stranou hospod. U vodní hladiny. Jídlo se vařilo a já vběhla zaplavat. To vaření, to je nutné podle toho, kde a jak dovolenou rodina tráví. Mje mladá také zavařuje. Mohou si to finančně dovolit i bez pytlíkových polívek, ale než by se převlékli, někam dojeli, přečkali fofr číšníků a zase návrat. Škoda času. Jsou stejně nezávislí jako jsme byli my. Všechno si sebou vezou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.