Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dělám krém ze zakysané smetany a šlehačky. Potřebovala bych krém ještě o něco hustější. Čím ho můžu zahustit?
Do toho krému měl ještě přijít ztužovač šlehačky, nezapomněla jste na něj?
Další možností je přidat puding bez vaření a pokud krém drží forma než ztuhne šla by použít i želatina - ta neudělá tuhý krém hned, ale před noc nebo za několik hodin, takže je důležité aby krém držel tvar požadovaný čas - nějaká forma.
Želatina také existuje bez vaření resp se zaleje teplou vodou a hned vmíchá. Jak jde teplá, tak váš krém naopak ještě zředí než ztuhne, tak ať se neleknete.
Puding bez vaření to zahustí prakticky hned. Pozor na přešlehání šlehačky, pak už by nepomohlo nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.