Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,
můžeme prosím někdo poradit nějaký opalovací krém na přírodní bázi?
Jelikož se snažím používat hlavně přírodní kosmetiku, ráda bych v tomto duchu
pokračovala i při výběru opalovacího krému. Loni jsem tedy vsadila na mojí osvědčenou značku Alverde které vyrábí dobrou přírodní kosmetiku za rozumné peníze a koupila u nás v DM přípravek od f.Alverde Sonnen milch 20 .
Bohužel ten se jim tedy moc nepovedlJde velmi špatně rozetřít a na pokožce zanechává extra silný bílý film
ani po 3 hodinách se nevskákne a drhnout jsem ho musela následně mýdlem . . . a i to šlo velmi špatně.
Můžete mi tedy prosím někdo poradit vámi osvědčený opalovák pokud možno přírodní .
Díky všem za reakce
Zlata
Myslím si a jsem hluboce přesvědčená, že slůvko přírodní je pouhým obchodním tahem. Ještě jsem totiž nikde neviděla lány bylinek, které by měly tyto přípravky obsahovat. A ani jsem neslyšela o továrnách, které by tyto byliny zpracovávaly. Navíc, ozonová vrstva je natolik poškozená, že nějaké přírodní prostředky pokožku neochrání. Ta doba, kdy jsme se při opalování mazali kůží ze špeku nebo papírem od másla, ta už je nenávratně pryč. Na ochranu proti podivným zářením, která mohou vyvolávat rakovinu, musí nastoupit jiný kalibr.
pb, možná, že máte pravdu. Mě by jen hodně zajímalo, jak se z mrkve dělá olej. Navíc, přírodní cestou. Fakt by mě to zajímalo.
Dobrý den, přírodní "opalovák" je voda (nebo pot) - mokré tělo se opaluje rychleji (pokud neřešíte UV faktor, což dříve neřešil nikdo). Zdravím!
Dcera kupouje pro svého malého broučínka malinový olej. Jakou značku nevím. A nebyl nikdy spálený, chrání spolehlivě. Tady si něco o tom můžete přečíst:
Ale není to levná záležitost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.