Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
snažím se péct podle jednoho anglického receptu. Zadrhla jsem se u mouky, používají all purpose flour. Jakou mouku použít?
Dík
jedni používají hladkou druzí polohrubou a někdo další směs těchto dvou mouk. Pomohlo by vědět, co z toho má být. Na muffiny se většinou používá polohrubá... ale i hladká.
Pokud nemáte zkušenost dejte 1:1 hladká a polohrubá. Špatně to rozhodně nebude.
Ono i šlehanou roládu někdo dělá výhradně z hladké mouky a druhý výhradně z polohrubé. Nejde přesně říci, která je vhodnější. Každý preferuje něco jiného.
All purpose flour znamená univerzální mouka pro všechny účely.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.