Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhledávač jídel

Od: cekrops® odpovědí: 9 změna:

Zdravím. Neznáte někdo nějaký vyhledávač , kde by si člověk mohl zadat na co má chuť a ono by mu to vyhledalo restaurece , které toto jídlo zrovna mají? Např. v cca. 10 hodin dostanu chuť na "koprovku s knedlíkem a hovězím" , tak si to tam napíši , zadám město a ono mě to vyhledá hospody či restaurace které ho zrovna ten den mají v nabídce . Neexistuje něco takového? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je to opravdu dobrá myšlenka, ale zároveň se musím smát. Máte v 10 hodin chuť na koprovku. Zadáte si. Jste ovšem třeba v Plzni a ta koprovka Vám vyjede v Ostravě. Než tam dojedete, je koprovka snědená. V lepším případě v hrnci vystydlá.*smich*

Co se týká hotovek, vím, že většina restaurací je obměňuje. Měla jsem jednou chuť na dušené ledvinky. Neměli je. Servírka řekla, že je dělávají zhruba jednou za 14 dní. A kdy? Když seženou suroviny. Byla jsem nucena vybrat si něco jiného.

Tohle není řešení. Na co mám chuť, to sice mohou mít, ale desítky kilometrů daleko. Řeším to jinak. Dneska mám chuť na smažený květák. Mám ho ve špajzu. A za chvíli začnu připravovat.

Podle hesla: CO SI NEUDĚLÁŠ, TO NEMÁŠ. Je to tak nejlepší. Když se mi povede, pochválím se. Když nepovede, vynadám si. A hlavně nemusím volat pana vrchního a platit. A vo tom to je...:-DJaga.

Přijde mi to jako vrchol lenosti. A co když ta chuť na koprovku ve dvanáct před restaurací, kde ji mají, už nebude? To bude teprve neštěstí *smich*

hodnocení

Však tam do dotazu píši ..."zadám město" . Asi takto - existují stránky Meníčka.cz , ale tam bohužel nelze zadat konkrétní jídlo či alespoň ingredienci . No nic .

Zadám město, vypadne seznam podniků a jde to přes CTRL+F - naprosto bez problémů. No nic :)

hodnocení

Ale já chci zadat jídlo ! A né město ! No nic ...:-D

Tak ještě jednou, pomalu a krok po kroku:

- otevřu stránky meníčka

- vlevo nahoře zvolím město

- v řádku lehce vpravo pod městem vyberu "výpis ve dvousloupci - v jednom sloupci - podle polohy" přépadně další filtr

- následně stisknu CTRL+F a do řádku, který se objeví (v horní nebo dolní liště) napíšu například kopr; ukáže se počet položek na stránce, ty jsou v textu barevně označené a jen vybíráte.

No nic. (Nejste náhodou státní zaměstnanec?)

hodnocení

No tááááááááááááák jóóóóóóóó...Máte pravdu . Taky to tak jde. *hi* PS: i když by to šlo určitě o mnoho vylepšit,ale to není váš problém. Každopádně díky ! ;)

kepler*
hodnocení

0x

Že by takový vyhledávač existoval, celkem pochybuji. Žádná restaurace nemá stálou nabídku a mění ji den ze dne. Jedině jít po webových stránkách konkrétních restaurací, pokud ji mají. Tam bývají všechny informace vč. menu.

mpp
hodnocení

0x

To už je vrchol. Znám pár lidí, kteří nechtějí znát a nastudovat před jízdou mapy a řídí se jen podle navigace. Znám pár lidí,kteří vyhledávají věci jen podle toho, jak je hodnotí jiní (asi nemají vlastní rozum). Ale toto je další level naší cesty do úplného zdemetnění a cesty k tomu, že si z nás asi někdo dělá srandu a my mu to ještě usnadníme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]