Nejste přihlášen/a.
Dobrý den milí rádcové, obracím se na vás s prosbou vašeho názoru týkající se mé kamarádky, která se před rokem rozešla s partnerem po pěti letém vztahu.Následně v lednu se seznámila s mužem, nešlo dle jejich slov o vztah, ale o občasné schůzky, kdy u něj občas přespala.On byl krátce po rozchodu po sedmi letém vztahu.Jeho ex partnerka se ho moc snažila prý získat zpět, když zjistila, že udržuje "milenecký poměr " začala o to víc útočit i na mou kamarádku zasíláním různých zpráv, zjišťovaní různých informací.On nedokázal toto s ex utnout a vyčkával v klidu "za bukem" dokonce pro klid prý jel několikrát s ex na výlet.Včera mi kamarádka říkala, že po 3 týdenní odmlce mu volala,že s ním tento "milenecký poměr" chce ukončit, že jí vadí neustálé napadání od jeho ex.Volala mu, zda se může na chvilku zastavit, že s ním potřebuje mluvit a nechte to řešit po telefonu a taky, vyzvednout si u něj zapomenutou myš k pc.On souhlasil, když kamarádka k němu přišla, koukala, všude po radiátorech dámské kalhotky, on žehlil a prý ji vítal se slovy, že před 14 dny poznal ženu, se kterou už začal bydlet.Ještě dodal že má dojem, že se moje kamarádka do něj "zabouchla" jak prý říkal...a dodal, že je zvědav, co na to řekne jeho ex.No pro mě nepochopitelná situace, kamarádka chce znát můj názor, jak to vidíte vy?Díky za vaše názory.
Milí rádci, bude to zřejmě tak, jak píšete, také to na mě dělá takový dojem, že žije ve víceúhelníku a dokazuje si asi to, že je neodolatelný.Přitom vzhledově nic moc, žádný zázrak století.Na můj vkus ani nic moc genlemanského chování nepobral, když mi kamarádka vyprávěla, že se slušně ohlásila, zda by ji myš k pc vrátil a že stačí, když ji podá z okna(bydlí v přízemí), ani dál jít nechtěla, on jí přesto pozval alespoň na sklenku coly.Každý normální člověk, by v rámci slušnosti ty "posrávačky" z radiátoru po dobu návštěvy uklidil.
Dobrý den. Zřejmě pán nemá vyřešenou minulost a snaží se svoji ex provokovat tím, jak je neodolatelný pro jiné ženy. Na úsudku ex mu záleží více, než na ženách s kterými udržuje milostný poměr. Provokuje svoji ex a Vaše kamarádka se stala jen jeho nástrojem proti bývalce. Je neomalený a nedokáže jednat na rovinu. Tak to alespoň na mě působí z Vašeho psaní. Bič a pryč!
Kamarádka má kamaráda, párkrát u něj přespala, párkrát si zaďůrkovali a jeden z nich má rád víc. Jinak řečeno, kamarádka se zabouchla a chlápek neví jak z toho ven. Co s tím, když nikdo nikomu nic neslíbil, ale představy jsou už na radnici, a společné cestě životem? Kdyby o kamarádku stál, žádná taškařice s kalhotkama a ex by se nekonala. Vyhledával by její přítomnost a nadbíhal by. Jenže, jak sestřelit stíhačku gumou z trenýrek? Každá "nezamilovaná" by to pochopila, jenže ... láska je mocná čarodějka. Vyprdněte se na myš a ostatní důvody k přiblížení, zamáčkněte slzu a pohledejte jiného
Třeba je fetišista a tohle byla jeho sbírka na odiv. Nebo když věděl, že si příjde pro myš, záměrně prádlo rozvěsil, aby vypadal, jako Kasanova (Casanova).
No, nechci vám brát iluze ale ten problém je pořád na stole. Základní pravidlo: Na SMS tohoto typu vůbec nereagovat! Znovu začnete hrát jeho hru a je otázka času, než vás znovu umotá, ani to nemusí být na vařenou nudli Vypnout vypínač, OFF, end, konec, šlus. Jednou provždy! Držím palce ...
Přesně jak píšete, tím, co mu odepsala, bylo cílené přistřižení křidélek.Aby nemyslel, že pro něj někde truchlí, i když si nejsem jista, zda pochopil.
Proč i vy i vaše kamarádka chcete, aby pochopil? K čemu je to dobré? Jakože sluníčko výjde dříve nebo kos zazpívá jinou písničku? Nebo vám oběma bude na světě lepěji?! Neblázněte!
Co to je za blbost? Kalhotky v 15. června na studených radiátorech?
Vypadá to na milenecký víceúhelník mladého pána. Ještě se všem okolo se svýma avantýramia svěřuje, a přenechává čísla telefonu.
Pryč od něj, tohle je nevyrovnaný, divný patron. Neukončil žádný vztah, ale naskakuje pod každou sukni, která se mihne okolo něj.
Pán asi sehrál nepěknou komedii.
1/ Proč je zvědav, co tomu řekne jeho ex? Jednou je to ex, tak už nemá do čeho mluvit. Rozvodem se z ní stal cizí člověk. Tak proč toho medáka zajímá její názor? Pořád s ní ještě počítá?
2/ Pán se asi té Vaší kamarádky chce zbavit, rýžuje na více kutištích, našel něco zajímavějšího, nového a okoukaná ženská už ho nebaví. Tak narafičil ty kalhotky. Musím se smát, jak je fikaný. Každého by to hned nenapadlo, takhle jednoduše se nechtěné známé zbavit pomocí pár hadříků.
3/ Kamarádka si málo váží sama sebe. Kdyby měla dost sebevědomí, našla by si někoho na skutečný vztah, společné soužití, ne jenom u někoho občas přespat. To bych si připadala jako prodejná. Pokud s někým vytvoří opravdu vztah, nemůže se k ní ten muž zachovat jako tento jelimánek. Udělala si to sama. Chce to pečlivě vybírat, zvažovat, posuzovat...a ne jenom hop na věc. Pak je jasné, že se často naletí. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.