Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím nevíte někdo zda je rozdíl v odpařované látce ve strojku do zásuvky proti komárům v klasickém a dětském? Na dětském jsem se pouze dočetla že je opatřen pojistkou proti otevření a hořce chutná,kdyby to dítě olizovalo. Normálně to nepoužíváme, ale koupili jsme to na cestu do Tuniska. Malé je 2,5 roku nehrozí že by to olizovala nebo otevírala, tak jsem vzala klasický, jen nevím jestli neškodí ta látka? Děkuji
Můžete se kouknout na Stream, kde je to rozebrané... KIDS je hlavně značka a lákadlo, že je to pro děti super. Ale není v tom nic dobrého a pro děti už vůbec ne. Teda v reportáži je BIOLIT a BIOLIT KIDS, ale nedělám si iluze, že u RAIDu to bude jiné. V BIOLIT KIDS je jen část hlavní chemikálie nahrazena její přírodní formou, ale pořád je to ta stejná škodlivá látka.
Rozhodně mít otevřené okno a nespat v nějaké velké koncentraci a uzavřené místnosti a nemít vodu k pití ve stejné místnosti, nadobí atd před použitím umýt.
Moc Vám děkuji, podívám se na video doma, nejede mi v zaměstnání zvuk. No já doufám že nebude vůbec potřeba to použít, ale raději ať to máme. Před 5ti lety Řecku jsme byli tak doštípaní že jsme si to ani neužili :-/ Tam ale nezabíral ani repelent :-/ Mám strach i z nemocí, které mohou exotičtí komáři přenést.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.