Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Nástřik masa

Od: romanadasa* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Dostali jsme od kamarádů jehlu pro nástřik masa. Chtěli bychom ji využít pro příští grilování. Máte nějaké recepty co vlastně namíchat? Nebo stačí jen voda se solí?

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

1x
avatar totak
Většinou se píchá maso na uzeni aby se zkrátila doba nakládání. Dřív se píchalo sele na rožeň ale dneska už lidi většinou přešli na to , že udělají slanější lák kterým maso natiraji při odkrajování. Ono správně napíchat maso, které pak nebude dlouho ležet aby se v něm sůl rovnoměrně rozložila je celkem umění.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]