Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout tuto cast tela + fotka

Od: lolai odpovědí: 11 změna:
Dobry den, jake cviky byste mi doporucili na tuto cast tela? Samozrejme ji potrebuji zmensit, ne rozsiriť :D
Mam strasne sirokou panev a tuk tam ani moc neni spis po stranach viz obrazek zelene vyznaceno.
A taky bych se potrebovala zbavit tuku i na vnitrni strane stehen.
Jinak vim ze nejsem tlusta, bricho by chtelo zpevnit ale da se, merim 163,5 a vazim 59 takze sem v normalu (je mi 17) ale tahle cervena partie me trapi, porad nosim sukne do pasu nebo kdyz kalhoty tak delsi trika coz me stve protoze mam docela dobry zadek :D ale ty boky mi nedaji spat. Musim stat s nohama vzdy daleko od sebe aby si toho nekdo nevsiml ... pripadam si s nohama u sebe jako vestonicka venuse.. :/ coz zni vtipne ale ...
A nerikejte mi prosim ze se to chlapum libi ze zena ma byt za co chytit apod.
Mne je jedno ze zena ma byt za co chytit nebo ze se ro muzum libi, ja se chci toriz libit sobe a za tu dobu co me to depta sem se ted rozhodla s tim uz neco delat.

Jak zhubnout tuto cast tela + fotka

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, jako muž mohu "odborně" říci, že Vaše spodní část těla (viz obrázek) je zcela OK. Nevidím žádný důvod něco hubnout, ale pouze si postavu udržovat (cvičením, pohybem a vhodnou stravou). I Vám je jasné, že šířka pánve je limitující (a na "furt") - je to kost a s tím neuděláte do mínusu nic. Takže, trápíte se zbytečně a na řeči o tom, kde muži (za co) rádi chytají nedejte - je to výmluva či zdůvodnění žen, které jsou tělnatější, cpou se a necvičí. Zdravím!

hodnocení

0x
Ahoj.
Aerobik,jízda na kole,tenis,joga,pilátes,plavání,volejbal...
Zkrátka všechno,kde celkově spaluješ.
Pozor,boky a dolní část těla,pokud je máš silnější,mohou být dány i geneticky.
Každopádně,zde posílám ještě odkaz a diskuzi na toto téma.
jak-zhubnout.jak-na-to.eu/...

hodnocení

0x

Já jsem přesvědčená, že ve vyznačených partiích nemáš skoro vůbec žádný tuk. Jsou to svaly a jejich úpony. Jakmile začneš cíleně cvičit, svaly se zpevní a ještě více vystoupí. Jsi takhle stavěná a s tím nic neuděláš. Pořiď si boty na mírném podpatku nebo klínu. Prodlouží ti nohy a pak, v tom poměru se budou stehna zdát štíhlejší. ;) Píšu ti to proto, protože to jsou moc hezké boky, ale to ty nechceš slyšet a ani vědět.

hodnocení

0x

Děvče, to co je vidět na fotce, je moc hezká dívčí postava a nevím, co na ní chceš měnit. Nakonec i údaje o tobě svědčí o tom, že je vše v nejlepším pořádku. Budeš se na mě asi zlobit, ale připadá mi, že to, že se takhle sama sobě nelíbíš, je problém spíš psychického charakteru. Mysli si o mně co chceš.

doplněno 03.07.17 15:39:

Jo, tak až budeš vypadat takhle, přestanu se divit, že chceš zhubnou přes boky

Jak zhubnout tuto cast tela + fotka #2

bulik*
hodnocení

0x

V měsících červenec, srpen, září a říjen je nutno ujet s co nejvyšším úsilím 400km každý týden a bude vše vyřešeno !

sebod*

bulik, až tyhle kilometry najede, tak bude mít svaly na lýtku a stehnech jako kulturista, co baští bobule *smich*. Krátkou sukni už na sebe tazatelka vůbec nevezme *sok*

jirka20
Jen jízdou na kole se toho moc nezmění.To by jsi musela začít jezdit jen do kopce a s velkou zátěží na zádech.Kolo není na stehna a na boky a břicho už vůbec ne.Cvičit aspoň "hodinu" denně sedy-lehy,zklapovačky(žabáky),aerobik a samozřejmě omezit příjem potravy...hlavně večer a v noci...nejvíc kalorií má alkohol a slazená limonáda.

pohanka*
hodnocení

0x

Postava zcela v normě, nic navíc není. Nemůžete změnit kostru. Souhlas s benem. Máte tam přece kyčle, klouby, stehenní kosti. Velmi dobrý pohyb pro celé tělo je tanec. Podívejte se na společenské tance a uvidíte štíhlé, krásné, sebevědomé ženy. To, co nejvíce zatěžujete, cvičíte, to hubne a tvaruje se.

Takže pokud začnete cokoliv cvičit, /aerobik, plavání, volejbal, běh/, tak Vám celkově udělá dobře a zvýší sebevědomí, navážete nová přátelství a celkově změníte i náhled na svoje tělo.

Též koukněte na běžkyně na delší tratě i oválu, jsou to prkna, mají štíhlé nohy, boky, ale také žádná prsa.

iz*
hodnocení

0x

Naučte se radši z toho, co máte, udělat přednost → postava je dána mj. kostrou a tu se Vám "zhubnout" nepodaří. Zhubnout jen v určité části těla také dost dobře nelze.

Zhubla byste celkově, což by znamenalo i menší prsa, zadek (s nímž jste spokojena), i objem pasu (to, co se Vám nyní jeví jako nepoměr, by nepoměrem zůstalo i po zhubnutí)...

hodnocení

0x

Je to jen tvůj pocit. Podívej se na tuhle dívku. Širší pánev, štíhlá v pase, žádné tintítko. A jak je nádherná! apost.com/...

m123*
hodnocení

0x

Boky máte naprosto v pohodě. Spíš si myslím, že by to chtělo míň cm v pase. Máte jej dost nevýrazný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]