Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jako muž mohu "odborně" říci, že Vaše spodní část těla (viz obrázek) je zcela OK. Nevidím žádný důvod něco hubnout, ale pouze si postavu udržovat (cvičením, pohybem a vhodnou stravou). I Vám je jasné, že šířka pánve je limitující (a na "furt") - je to kost a s tím neuděláte do mínusu nic. Takže, trápíte se zbytečně a na řeči o tom, kde muži (za co) rádi chytají nedejte - je to výmluva či zdůvodnění žen, které jsou tělnatější, cpou se a necvičí. Zdravím!
Já jsem přesvědčená, že ve vyznačených partiích nemáš skoro vůbec žádný tuk. Jsou to svaly a jejich úpony. Jakmile začneš cíleně cvičit, svaly se zpevní a ještě více vystoupí. Jsi takhle stavěná a s tím nic neuděláš. Pořiď si boty na mírném podpatku nebo klínu. Prodlouží ti nohy a pak, v tom poměru se budou stehna zdát štíhlejší. Píšu ti to proto, protože to jsou moc hezké boky, ale to ty nechceš slyšet a ani vědět.
Děvče, to co je vidět na fotce, je moc hezká dívčí postava a nevím, co na ní chceš měnit. Nakonec i údaje o tobě svědčí o tom, že je vše v nejlepším pořádku. Budeš se na mě asi zlobit, ale připadá mi, že to, že se takhle sama sobě nelíbíš, je problém spíš psychického charakteru. Mysli si o mně co chceš.
Jo, tak až budeš vypadat takhle, přestanu se divit, že chceš zhubnou přes boky
V měsících červenec, srpen, září a říjen je nutno ujet s co nejvyšším úsilím 400km každý týden a bude vše vyřešeno !
bulik, až tyhle kilometry najede, tak bude mít svaly na lýtku a stehnech jako kulturista, co baští bobule . Krátkou sukni už na sebe tazatelka vůbec nevezme
Postava zcela v normě, nic navíc není. Nemůžete změnit kostru. Souhlas s benem. Máte tam přece kyčle, klouby, stehenní kosti. Velmi dobrý pohyb pro celé tělo je tanec. Podívejte se na společenské tance a uvidíte štíhlé, krásné, sebevědomé ženy. To, co nejvíce zatěžujete, cvičíte, to hubne a tvaruje se.
Takže pokud začnete cokoliv cvičit, /aerobik, plavání, volejbal, běh/, tak Vám celkově udělá dobře a zvýší sebevědomí, navážete nová přátelství a celkově změníte i náhled na svoje tělo.
Též koukněte na běžkyně na delší tratě i oválu, jsou to prkna, mají štíhlé nohy, boky, ale také žádná prsa.
Naučte se radši z toho, co máte, udělat přednost → postava je dána mj. kostrou a tu se Vám "zhubnout" nepodaří. Zhubnout jen v určité části těla také dost dobře nelze.
Zhubla byste celkově, což by znamenalo i menší prsa, zadek (s nímž jste spokojena), i objem pasu (to, co se Vám nyní jeví jako nepoměr, by nepoměrem zůstalo i po zhubnutí)...
Je to jen tvůj pocit. Podívej se na tuhle dívku. Širší pánev, štíhlá v pase, žádné tintítko. A jak je nádherná! apost.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.