V bílých krajkových šatech vypadá i jen trochu silnější nevěsta jako naddimenzovaný šlehačkový dort. Materiál by měl být lehčí a splývavý - něco podobného?
Co myslíš tím ,,vypasená jako pašík,,? Každá žena je krásná i ty silnější,jen svá kila musí umět nosit s grácií jako např. Halina Pavlovská ! Moje sestra když se vdávala podruhé ve 36 letech měla skoro 90 kg. a měla bílé svatební šaty,korzet a sukni až na zem a vypadala jako princezna! Krásný makeup,nádherně vyčesané vlasy nahoru,prostě paráda! Takže ,,neházej flintu do žita,, a svatbu si pořádně užij ! Stejně se najdou nespokojenci,co pomluví jídlo,pití,výzdobu...ale tím se rozhodně nenechej vyvést z míry! Pěknou svatbu!
Možná když by jste prozradila výšku, váhu, míry nebo třeba dala fotku bez obličeje tak bychom poradili lépe? Šaty bych nezatracovala, třeba takové ty antické sluší silným postavám - od prsou dolů volné, rozevláté. Jinak u kalhot se bojím, že Vám udělají medvědí službu. Není nic horšího než malá silná žena v kalhotách s volnými nohavicemi. Ty nohavice jsou pak jak dvě tlusté trubky a vypadá to děsně doplněno 13.06.17 14:39:www-static.weddingbee.com/... s-media-cache-ak0.pinimg./... s-media-cache-ak0.pinimg./... Všechny jsou silné a přesto mají šaty (té poslední se tedy zařezává korzet)
Rozhodně šaty. Dlouhé, volné. Nebo komplet dlouhé sukně a dlouhé haleny přes boky. Nic obtaženého. Nevypadala byste jako pašík, ale jako housenka.
lee*
Já si třeba nemyslím, že by silné ženy měli nosit volné věci. Všechny ty haleny a stanovité šaty a široké nohavice jim ještě přidávají. Jasně, že nemají mít oblečení obtažené, zaříznuté... Ale střih by měl být přiléhavý. Rozhodně vypadá líp tlustá ženská v úzkých kalhotách, které kopírují nohy a v košili trochu vypasovaneho střihu než ve volných nohavicich, širokých trubkách v otřesné volně haleně
petrklic.cz/... Konkrétně kostýmek Ivon, ten se světle žlutým sáčkem, ten je skvělý:
lee*
Bez urážky, babkazov, asi je to dáno věkovým rozdílem (je mi 30) ale mně právě tyto kostýmky přijdou pekelné. Hezké šaty v opravdu velkých velikostech dělá Igigi (prodával právě Petrklíč) a nebo Lindy Hop, dají se sehnat i v ČR. Je samozřejmě otázka, jestli tazatele je 30 nebo 55. 1.bp.blogspot.com/... doplněno 13.06.17 17:53: *Lindy Bop doplněno 13.06.17 18:01:fatgirlforlife.co.uk/...
Ale no tak, kde jste se dočetli, že se jedná o mladou ženu? Až 2 hodiny po mé odpovědi. Já jsem žila v domění, že se jedná o : poradte.cz/..., tedy ne mladou. Moje chyba, že jsem předpokládala, že jsem se zrovna nezeptala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.