Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné mít interupci zdarma?

Od: foodlover odpovědí: 7 změna:

Ahoj lidi. :) Mám na vás otázku, měla jsem klientku, která si šla do banky půjčit na interupci, docela mě to dostalo. Tu půjčku sice nedostala, protože neprošla registry, ale o to ani nejde. Docela emotivní návštěva, jelikož dětí už má 5, a je jí 26 let, říkala, že nemá na HA apod. Neměla ani všechny zuby, no nic... A tak mě tak napadlo, udělá to pojišťovna u lidí v exekuci, a s životním minimem zdarma? (Nebyla to Romka)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když má někdo ve 26 letech 5 dětí, nemá peníze ani na HA, ani na opravy zubů, měl by se ovšem chovat zodpovědně. To znamená aspoň kondom. Takže co teď? Půjčku nedostala, narodí se 6. dítě do nedostatku a paní bude natahovat ruku ke státu?

Mimochodem - co "tatínek"? Proč shání půjčku paní? Když si užil, ať to zaplatí on.

Podobných lidí mi není líto, přemýšlejí něčím jiným, než mozkem. A když dojde k maléru - řeší to půjčka!

Pokud by interrupce lidi v nouzi byla zdarma, tito lidé v nouzi by určitě skotačili, až by třísky lítaly a pak se ženy chodily do nemocnice dát do pořádku.

A že paní není cikánka, to chápu. Cikáni si děti nechávají, nechodí na interrupci. Každé děcko je vítané, další dávky, další příspěvky. Pro ně jsou děti zdrojem obživy. Dětí se zbavují spíš bílí, s nízkým IQ. /nejprve radost a pak starost/. Podobní lidé si totiž nepřipouštějí jakýkoliv smysl pro zodpovědnost. Jaga.

martinaa*
hodnocení

1x
Taktez je mozne provázání vajecniku, jiz od 21 let. Pokud je to ale pouze prani klientky, nepodlozene zdravotním stavem, hradi ona.
Leda by lekar vystavil potvrzeni, ze dalsi tehotenstvi by pacientku ohrozilo na zivote. Jinak kdyz umi delat decka, tak by taky mela umet ona i otec deti pracovat... byla bych pro, aby na podobna individua stat prispival a provedla se ona sterilizace. Jinak se to mnozi jak potkani, bez penez, vzdelani, vyhlidek pro deti, ktere vyrustaji v zoufalem prostredi...
doplněno 12.06.17 17:42: Pb, pokud mate zajem o vysvetleni me situace, napiste mi zpravu.
V opacnem pripade beru Vase nevhodne a pomerne drze vyjadreni "uplest si dite s rozvedenym se zavazkem" pouze jako to, ze mate blbej den.
pb®

Docela drsné vyjádření od někoho, kdo si upletl dítě s rozvedeným se závazkem a ještě nedávno zjišťoval jak získat porodné, nemyslíte?

Sousedčina dcera chodí do třídy s klukem, jehož rodiče jsou velice dobře zajištění vysokoškoláci. Ten kluk má takové psychické problémy a chová se tak, že se ho celá škola bojí a vymýšlejí, jak ho ze školy dostat. A to chodí teprve do čtvrté třídy. Takže fakt není předem určené, z koho vyroste dobrý člověk a z koho ne.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 12. 06. 2017 18:27:25
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.
Bylo by vhodnější se soustředit na původní dotaz.

ctenar
hodnocení

1x

Na 99% ta osoba lhala. Lidé somrující peníze ( lhostejno, zda pouliční otravníci u nádraží nebo lidé v bance ) běžně spřádají ty nejneuvěřitelnější historky proč zrovna teď nemají peníze a na co je chtějí... Potvrzeno řadou zkušeností z terénu...

hodnocení

0x

Bohužel, zdarma pouze ve věku nad 40 let, při předpokladu vývohové vady dítěte nebo těžké nemoci matky.Ale slyšela jsem, že se dá s nemocnicí udeělat splátkový kalendář.

hodnocení

0x

Za mě osobně, tak být jejím gynekologem, tak bych napsala to podvázání vaječníků ze zdravotních důvodů, to by bylo asi nejlepší řešení pro všechny - nedá se s ním spojit?

hodnocení

0x

Pardon, jen upřesním - neprovádí se "podvázání vaječníků", jde o zneprůchodnění vejcovodů (tzv. hysteroskopická sterilizace).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]