Nejste přihlášen/a.
Ahojky.Mám dotaz je mi 16 a mám v podpaží bradavice takové povytáhlé ale jsou to takové kuličky co stím mám dělat?předemn díky za odpověďi
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
martik*
0x
ne, ja vim naprosto presne co myslis. POkud nechce nic ryskovat, tak si zajdi za kozarem a on te toho behem dvou sekund zbavi. Nebo pokud se ti tam nechce, tak to lze podvazat niti a za dva dny to samo upadne - lekar to udela podobnym zpuseobem - je to nejaka elektricka blbost, stipne to a upadne ![:) :)]()
rzuzka
0x
Ahoj Leni, moje dcera měla bradavice na chodidlech.Dusík nepomohl, byla s tím 14 dní v nemocnici na vypalování a mazání.Dej si čas a najdi si dobrého homeopata, fakt to funguje.Sice počátečný pohovor byl šíleně zdlouhavý, než se homeopatka na všechno vyptala, ale oplatilo se.V půli července jsme nasadily homeopatika a do září bylo po bradavicích,Ani doktorka z kožního nevěřila.Upozorňuji, že jsem homeopatii nikdy nevěřila, ale tohle bylo úžasný ...Fakt doporučuju.Zkus to.Ahoj Zuzka
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]