Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy po delší abstinenci

Od: minda® odpovědí: 4 změna:

trochu se stydím ptát, ale snad chlapi tuto rubriku nečtou... nemilovala jsem se několik, spíš víc let - teď jsem si našla přítele, došlo na sex a já jsem dole tak úzká, že to skoro nešlo a bolí mě to - zlepší se to samo časem, nebo by to mohl být gynek.problém? já totiž nebyla u doktora už 2 roky, tak abych něco nezanedbala... pěkný den všem a díky za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mindo, jsem sice chlap, ale snad přijmeš radu i ode mne.

Tak především se objednej na gynekologickou prohlídku, moje žena chodí 1x za půl roku a myslím, že tak je to i doporučené.

A při dalším pokusu o styk použij ty i tvůj partner lubrikační gel. Nevím, kolik je vám oběma let, ale podle toho, co píšeš může být větší problém nedostatečné zvlhčení při styku, než úzká pochva. Mně je 61 let a gel používám dost často.

ghvc
hodnocení

0x
Rodila jste? Jestli ne a je to v oblasti kroužku panenské blány, tak to podle mě může být abstinenci. Ona se při sexu ta blána víc roztáhne a bez něj zase stáhne. Mě po delší době bolelo i vyšetření u gynekologa.

Taky to může být tím, že nejste dost vlhká a dře to - zkuste lubrikační gel.

No a taky to může být nějaký zánět, to je hodně častá příčina bolesti při sexu, takže vás návštěva gynekologa nemine.

A ani asi nemusím psát, jak nezodpovědné je k němu nechodit a kolik rakovin v časném stádiu taková návštěva může zachytit. Zejména rakovinu děložního čípku, která se zachytí ještě v predrakovinovem stádiu a jednoduše vyrizne.

hodnocení

0x

Mindo,proč se stydět za to,co patří k životu.Sex je duševní hygiena.

Domnívám se,že Váš problém je naprosto normální.Je to stejné,jako kdybyste dlouho necvičila a někdo po Vás chtěl,abyste začala znenadání dělat salta,přemety a provazy.

Svalstvo je zatuhlé.Musí se trénovat a trénovat.

Uvidíte sama,že se to postupně začne zlepšovat ;)

hodnocení

děkuji všem za vlídné odpovědi :) ano, vím že prohlídka co půl roku je dobrá, bohužel kvůli přestěhování, hledání práce atd. jsem nového gyn. odsunula na vedlejší kolej - napravím to... to co se mi stalo mě trochu vylekalo, dřív jsem podobný problém nikdy neměla... díky za uklidnění

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]