Nejste přihlášen/a.
trochu se stydím ptát, ale snad chlapi tuto rubriku nečtou... nemilovala jsem se několik, spíš víc let - teď jsem si našla přítele, došlo na sex a já jsem dole tak úzká, že to skoro nešlo a bolí mě to - zlepší se to samo časem, nebo by to mohl být gynek.problém? já totiž nebyla u doktora už 2 roky, tak abych něco nezanedbala... pěkný den všem a díky za rady
Mindo, jsem sice chlap, ale snad přijmeš radu i ode mne.
Tak především se objednej na gynekologickou prohlídku, moje žena chodí 1x za půl roku a myslím, že tak je to i doporučené.
A při dalším pokusu o styk použij ty i tvůj partner lubrikační gel. Nevím, kolik je vám oběma let, ale podle toho, co píšeš může být větší problém nedostatečné zvlhčení při styku, než úzká pochva. Mně je 61 let a gel používám dost často.
Mindo,proč se stydět za to,co patří k životu.Sex je duševní hygiena.
Domnívám se,že Váš problém je naprosto normální.Je to stejné,jako kdybyste dlouho necvičila a někdo po Vás chtěl,abyste začala znenadání dělat salta,přemety a provazy.
Svalstvo je zatuhlé.Musí se trénovat a trénovat.
Uvidíte sama,že se to postupně začne zlepšovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.