Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otěhotnění po antikoncepci

Od: romanka18* odpovědí: 2 změna:

Pěkný večer chtěla bych se zeptat v řijnu jsem byla na přerušení miniinterupci,nikdy jsem nebrala prášky je mi 24 let a mám syna 4 roky ted v březnu jsem začala poprvé brát hormon.antikoncepci-Minisiston ale ze zdravotních duvodu jsem ho brala necelý měsíc s přítelem jsme si při styku nedávali pozor měsíčky posl.jsem měla 5.3.09 mám bolesti prsu,pichlavé bolení břicha,bolesti zada zvýšená chut k jídlu...měsíčky se ještě nedostavili dělala jsem si asi před 4 dny test a vyšel negativní myslíte žew mohu být těhotná že bylo na test brzy?Děkuji za odpověd Radka

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

0x

Sice je Vaše počínání trochu zmatené - viz.další dítě si zřejmě zatím nepřejete ,viz potrat a používání antikoncepce,leč zase její vysazení ze zdrav.důvodů...ale i milování bez ochrany...

V prvních měsících (někdy až 3 měsících) bývají možné různé zdr. potíže při užívání HA . Ale i těhotné bývá v prvních měsících špatně.

Osobně si myslím,že těhotná nebudete,a nevolnost a ostatní jsou doznívání HA.Na test bylo nejspíše brzy,mělo by na něm být napsáno od jakého dne je schopen určit graviditu.

Ale ruku do ohně za to nedám,protože já sama jsem otěhotněla přes užívání HA.Doporučuji Vám po čase udělat nový test a hlavně zajít za gyn.lékařem a domluvit další postup,existuje i jiná možnost bránění početí než HA,ale takhle si koledujete o buď nechtěný přírůstek do rodiny nebo další potrat.

romanka18*
hodnocení

Pěkný věčer tak jsem to nedostala a dělala jsem si dva testy a jsou pozitivní v uterý jdu k doktorce tak se dozvím víc...malé si nechám jinak děkuji za vaši odpověd.R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]