Nejste přihlášen/a.
Tak jsem si dnes při papání koblihy říkala v jakém tuku se v té pekárně smažila.Nevíte někdo v čem je smaží? Děkuji.
Dobrý den, říká se, že nejlepší je smažit v sádle (musí tam plavat) - snad to vědí i v té pekárně. Zdravím!
Pokud se tazatelka nezeptá přímo v té pekárně, tak zde můžeme pouze spekulovat (což už děláme).
Na sádle si můžeš usmažit doma... v pekárně rozhodně ve vrstvě klasického běžného oleje ...nehledala bych za tím výjmečnou kvalitu
Bude to rozdílné od výrobce k výrobci a v prodejně vám na požádání musí předložit složení výrobku. V některých marketech to bývá vyvěšené někde z boku regálu. Myslím si ale, že to bude většinou palmový tuk, neboť patří v současnosti k nejlevnějšímu na trhu. Jenomže po něm pak zůstává takové divné mazlavo na patře. Podobné je to u výrobců brambůrků. Někdo na palmáči, jiní na řepkovém nebo slunečnicovém oleji. Ale konkrétně koblihy lze docela snadno vyrobit i doma.
Myslela jsem to tak: v čem asi v našich pekárnách smaží? Děkuji všem .
Ne v jaké nádobě ,ale v jakém tuku.Asi jak se zde píše nejspíš v tom palmovém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.