Dobry den, mam 2 neprijemne problemy. 1) mam vetsi prsa,ktera se mi poti a bohuzel to jde citit. Podprsenku peru kazdy den a ani deodorant pod prsa nepomaha. 2) mam sedave zamestnani a na zadni casti stehen se mi delaji vyrazky,ktere az boli a vypada to hrozne. Muzete mi prosim poradit,jak na tyto potize? Dekuji
Zvláštní je, že funkční sportovní oblečení není nikdy z bavlny. Přitom je prodyšné, pot odvádějící a rychle schnoucí. Bavlna totiž saje, ale neschne. A kdo se hodně potí a oblékne do bavlny, bude chodit v mokrém propoceném.
Dobrý den. Kupte si vlhčené ubrousky. Ty dětské, voňavé. Dáte je do kabelky a na toaletě si můžete kdykoliv otřít místa kde se hodně potíte. Provoníte problémová místa a předejdete opruzeninám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.