Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat?

Od: renca* odpovědí: 21 změna:

Ahoj, nutné od vás potřebuju poradit. Je mi 16 let a dostala jsem se do docela nepříjemné situace, nebo možná příjemné.. já fakt nevím. V sobotu jsme byli s kamarádkou na diskotéce, kde jsme oslavili její 18tiny. Začala se s náma bavit skupinka starších kluků, spíš pánů. Jak jsme pili, tak jsem celkem rychle ztratila zábrany a skončilo to tak, že jsem se s jedním vyspala. To by ještě bylo v pořádku, jenže mu je 27, má přítelkyni a malé dítě :(( Nevěděla jsem to a mám z toho ted hroznej pocit. Na druhou stranu to s ním bylo pěkné a fajn. Setkali jsme se ještě v úterý na kávě a několik hodin jsme si povídali a smáli se...

CO mám děla? Mám se na něj vykašlat. Nebo když je zájem asi z obou stran, tak známost udržovat? Je mi jasné, že to nebude nic dlouhodobého, ale může to být pěkné... Jenže ta přítelky a dítě... je mi jich líto...JSem kráva...

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

CO mám děla? Mám se na něj vykašlat. Nebo když je zájem asi z obou stran, tak známost udržovat?
A) je správně. Hodně rychle.

iz*
hodnocení

3x

Představte si, jak Vám bude, až Vás partner bude takto jednat za Vašimi zády → odpověď je myslím jasná.

lucka*
hodnocení

3x

Nejsem v tomhle moc zkušená, je mi také jen 16, ale na Tvém místě bych se trochu bála, aby se nakonec nesmál jenom on.. Samozřejmě nikomu do hlavy nevidím, ale velkou romantiku bych v tom nehledala.. za tímfajn posezením u kávy je nejspíš jen vidina dalšího sexu s tebou. Což by nebylo nutně špatné, nebýt toho,že žije a má dítě s jinou.. Navíc mě by třeba znervozňovala možnost, že nejsem jediná, se kterou je mu tak fajn, když zrovna netráví chvilky s rodinou.. Když už teď podvádí svoji přítelkyni, proč by nemohl ,,podvádět" i Tebe a mít vás ,,na každém prstu pět" jak se říká? Kašli na něj..

acbleskdc
hodnocení

2x

Ahoj,

bohužel mu nejde o nic víc, než o sex s hezkou holkou. Je to hajzl a tobě doporučuji, zanechat dalších "nepravostí". Tvé svědomí ti napovídá správně. Nezapomeň, že na "to" musí být vždy dva, takže neseš spoluvinu...

Kdyby měl jen přítelkini, ale s dítětem, to by si byla opravdu děvka...

martinaa*
hodnocení

2x

Renco, ty seš možná kráva, ale dotyčný pán je hajzl první kategorie. Má doma ženu a dítě, a bez skrupulí při první příležitosti zahne. Ty jsi to nevěděla, beru, ale on to věděl moc dobře.

Vykašlat se na něj, na zmetka. Mělo by ti stačit, jak se odhalil jeho charakter. Představ si sebe v roli jeho přítelkyně... jak by ti bylo?

hodnocení

2x
A proč si stim děláš starosti?
Chtěla sis užít užila sis líbylo se ti to a život de dál neee
Dotyčnej se manželce určitě chlubit nebude tak čeho se obáváš?
Pokud si snim chceš užít zas a on nebude proti tak ve vší diskrétnosti si užij zas akorát si od toho nic neslibuj ber to jen jako sexuální povyražení
Pamatuj mládí si máš užít a ne ho ve stresu prožít *palec*

pohanka*
hodnocení

2x

Třeba budeš těhotná a budete řešit úplně něco jiného.

Co je to za hajzlíka, který se jde sám bavit na diskotéku a mámu s dítětem nechá doma. Co je to za hajzlíka, který si nabrkne šestnáctku a hned ten večer se s ní vyspí, co je to za hajzlíka, co si jde sednou na několik hodin na kávu. To nechybí v práci, doma?

Asi dnešní svět nechápu. V 16 jsem byla skoro nezkušená a Vy v 16ti taková story.

Je to Váš život, jaký si to uděláte, takový to budete mít. Z tohoto vztahu bude asi dobrý jenom ten sex, jinak nic víc. Je zkušený a ví, co přítelkyni provádí. Spojuje vás tajemství, zakázané ovoce, hříšnost a kouzlo mladé dorotky.

hodnocení

2x

S poslední větou souhlasím na 100 %. JSI.

Pokud tohle budeš dělat o každé doiskotéce, budeš brzy profláknutá, kluci budou vědět, že se s Tebou mohou bezstarostně pobavit a budou na Tebe létat hrubé vtipy. /rádodajka apod./ Slušného kluka na vztah pak seženeš těžko. Proč to děláš, máš to zapotřebí?

Ovšem i pán využil situace - dívka asi trochu v náladě, lepila se na něj, tak proč by toho nevyužil? Myslíš si, že svou ženu a dítě opustí a začne chodit s Tebou? Pokud jo, počítej s tím, že za nějaký čas zůstaneš sama s dítětem a on půjde za další.

Vím, dneska už nejsou moderní slova o neposkvrněném panenství, jak tomu bylo před 100 lety v červené knihovně. Přesto si myslím, že pokud rodiče děvče slušně vychovají, nepůjde hned s kýmkoli, kdo si řekne. Zamysli se nad tím. A o toho muže neusiluj. Jinak časem dopadneš, jako jeho současná partnerka. Jaga.

Už v 70. letech minulého století jsme se ženáčům na zábavách vyhýbaly. Slušně si přede všemi zatancovat, proč ne, ale dál už nic. Je to ale ve výchově a také v tom, jak si dívka sama sebe váží. Ty o sobě asi moc valné mínění nemáš.

hodnocení

1x

Zdravím. Zkuste se na to podívat z pohledu jeho přítelkyně a dítěte..Je Vám 16 let, vážně chcete udržovat poměr se zadaným chlapem, který Vás má jen pro rozptýlení? Vyhýbejte se alkoholu a zadaným chlapům. Ať nemusíte následně zápasít s výčitkami svědomí..Nic dobrého z toho pro Vás nekouká.

hodnocení

1x

Tak důležité je, aby se to ta jeho přítelkyně nedozvěděla. Co oko nevidí, to srdce nebolí.

aby se to ta jeho přítelkyně nedozvěděla
Na to mladý holky neslyší. Ty ještě mají potřebu se pochlubit a detailně rozebírat - v horším případě "tu starou xxx odstavit"

danys*
hodnocení

1x
Delejte to co chcete vy. Není to vaše přítelkyně ani vaše dítě ;)

figurek*
hodnocení

1x

vidím že jsi opravdu hodně nezkušená, proto ti to řeknu natvrdo.

1/Sedmadvacetiletí chlapi jsou obvykle skoro všichni zadaní. Nezadaný zbytek jsou buď čtyřprocentní orientace nebo zoufalci nebo donchuáni.

2/ Tvoje náhodná známost v tobě vidí fajnové libové masíčko a fajnový životní bonus. Buď si jistá, že poté co tě položil, byl spokojený především sám se sebou.

Odtud moje rada : Minulost nezměníš, nech věc plavat, najdi si kluka tvého věku a hlavně se nauč pit. Umět pit znamená především vypěstovat si jakousi takovou vnitřní brzdu, která tě udrží, i když máš draka.

amo

Jak ses dozvedela, ze ma dite? On se sam pochlubil? Jestli uz ted vi, ze ty viš a presto chce pokracovat, je rozhodnuti jen na tobe, ale i zodpovednost za nasledky, on si vinu evidentne nepripousti.

bern

27tiletí jsou obvykle skoro všichni zadaní? Možná tak u vás ve figurkově :D

rzwrh
hodnocení

1x

Nikdy nepochopím, jak může být někomu sympatický hajzl, co podvádí přítelkyni, co mu nedávno porodila malé dítě. Už jen z toho by se mi zvedal kufr.

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den, chcete radu, co máte dělat? Nechodit do postele se zadaným pánem s dítětem.

hodnocení

1x

Souhlasím - jste! A víte Vy vůbec o tom, že je obrovský rozdíl mezi sexem a milováním? Na jednu noc? Normálně jste se nechala použít, jako hyg. vložka - po použití odhoďte...

klera*

Vložka si svýho použití většinou moc neužívá. :-D

sasanka*
hodnocení

0x

A co si od toho jako slibujete? Věrnou lásku až za hrob doufám ne...

Že by to mohlo být (chviličku) hezké? Jako fakt? Uvědomujete si cenu, kterou za to "hezké" sama platíte? A co teprve jeho partnerka s dítětem?

Alkohol je hodně špatný rádce a v 16 letech to platí tuplem! Nezničte si život. *ee*

hodnocení

0x

Co máte dělat? Brát toto povyražení, jako životní poučení, které se líbio, ale bylo špatným rozhodnutím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]