Nejste přihlášen/a.
Mám na zahradě nadúrodu rukoly a potřebuju ji nějak zpracovat. Ale nevím jak. Zamrazit se asi nedá, že? Nemáte nějaké osvědčené tipy, co s ní?
Lístky je možné jemně nasekat a v mikrotenovém sáčku zamrazit. Celé lístky se mohou naložit do olivového oleje. Chutnou alternativou je uchování na způsob pesta – lístky se smíchají s česnekem, piniovými oříšky, parmazánem a olivovým olejem a rozmixují. Piniové oříšky se mohou nahradit vlašskými ořechy. milujivareni.cz/...
keplere. a jak vypadají ty lístky po vytažení z mrazáku? Nevypadají tak, jako že jsou již jednou strávené?
Už se přejedla i kamarádům, rozdávám už pár týdnů. Nějak jsem neodhadla, kolik "biomasy" vyprodukuji vysetím celého sáčku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.