Ahoj baby Dnes jsme se s přítelem chtěli milovat ... při vniknutí jsem už na začátku měla hroznou bolest,přítel říkal ,že cítí ,že jsem sevrena ale já byla úplně uvolněná... při každém pokusu o posun dál jsem křičela bolestí až jsme skončili. Mám tam takový nepříjemný pocit cizího tělesa,něco mě tam tlačí hlavně když so sedam,pri pohmatu mi spodní část přijde nadzvednuta a mam pichlavou bolest v levo dole... nevi nekdo o co by se ze zkušenosti mohlo jednat?
Zdravím. Na toto Vám odpoví Váš gynekolog. Nechte se vyšetřit a svěřte se s problémem jemu. Nemusí to být nic vážného, ale také se z toho může vyklubat vážný zdravotní problém. A správnou léčbu Vám může nasadit zase jen lékař. Neodkládejte to a hledejte příčinu svých potíží s Vaším gynekologem, ne s cizíma "babama" na internetu. Každá jsme jiná a Vaši bolest necítíme, ani neprožíváme, tudíž nemůžeme vědět oč se jedná právě ve Vašem případě. Nepodceňujte své zdraví!
Nepíšete jaký máte věk. U starších žen se může jednat o pokleslou dělohu, nebo pošev. sliznici, řeší se to vhodným lubrikantem. Ale dojděte si na vyšetření, nikdo z nás do Vás nevidí, může to být třeba i vážnějšího charakteru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.