Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlak a bolest v pochve

Od: karolinaj odpovědí: 5 změna:
Ahoj baby
Dnes jsme se s přítelem chtěli milovat ... při vniknutí jsem už na začátku měla hroznou bolest,přítel říkal ,že cítí ,že jsem sevrena ale já byla úplně uvolněná... při každém pokusu o posun dál jsem křičela bolestí až jsme skončili. Mám tam takový nepříjemný pocit cizího tělesa,něco mě tam tlačí hlavně když so sedam,pri pohmatu mi spodní část přijde nadzvednuta a mam pichlavou bolest v levo dole... nevi nekdo o co by se ze zkušenosti mohlo jednat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím. Na toto Vám odpoví Váš gynekolog. Nechte se vyšetřit a svěřte se s problémem jemu. Nemusí to být nic vážného, ale také se z toho může vyklubat vážný zdravotní problém. A správnou léčbu Vám může nasadit zase jen lékař. Neodkládejte to a hledejte příčinu svých potíží s Vaším gynekologem, ne s cizíma "babama" na internetu. Každá jsme jiná a Vaši bolest necítíme, ani neprožíváme, tudíž nemůžeme vědět oč se jedná právě ve Vašem případě. Nepodceňujte své zdraví!

rhr
hodnocení

0x

Třeba zánět, možností je mnoho. Zajděte na gynekologii.

hodnocení

0x

Nepíšete jaký máte věk. U starších žen se může jednat o pokleslou dělohu, nebo pošev. sliznici, řeší se to vhodným lubrikantem. Ale dojděte si na vyšetření, nikdo z nás do Vás nevidí, může to být třeba i vážnějšího charakteru.

hodnocení

0x

Nemáš zácpu?

majdalka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]