Pekny den, muzu mit narok na porodne i v pripade, ze chceme zapsat otce v rodném liste ditete? Kalkulacku i podminky jsem videla, cetla, ale priznam se, ze jsem asi blbec, neni mi to jasne. Pritel neni kvuli dluhum z jeste nerozvedeneho manzelstvi vedeny v miste meho bydliste, tudiz bych dokladala svuj prijem. Dekuji za odpovedi.
Zdravím. Martino, pokud bude otec dítěte zapsán do RL dítěte, pak bude spadat do společně posuzovaných osob. Bez ohledu na to kde má hlášený trvalý pobyt. Takže pro nárok na porodné budete muset doložit i příjem otce.
martinaa*
Dekuji, to jsem potrebovala vedet. Obejit RL se nechystame. Asi muj dotaz neni uplne ok, ale kdyz vidim, kolik dostanu materskou za pet let prace, dilen, organizování, pricemz druha prace konci pulkou cervna a s kapelou bude potreba dat si na nejakou dobu pohov, tak mam trochu nervy... Diky za rozumnou odpoved.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.