Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovesná kaše?

Od: wdv odpovědí: 9 změna:

Jakou ovesnou kaši jíst aby se nepřibralo? Tu jak je napytlikovaná s těma příchutima asi ne že? To je asi hodně kalorické, že?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Žádný pytlíkový humus !
---
Pěkně si ji uvař z vloček.
Jednoduché a každý den jiná varianta.
Med,banán,jahody,maliny,oříšky,kakao,skořice,rybíz,meruňky,atd.,atd
Pokud nevíš,jak ji vařit,tak se mrkni třeba sem : muffinarium.cz/...

prazskejpepik*
hodnocení

1x

přítelkyně každé ráno tlačí do hlavy obyč.ovesné vločky uvařené v polomléce, bez cukru, se skořicí, maliny a banán. večer si vločky namočí do mléka a ráno stačí pět minut zamíchat na ohni. doporučuji nějaký nepřilnavý kastrůlek.

doplněno 29.05.17 19:24:

ještě že tyhle sračky nemusím jíst. bůček, pivo, prostě cokoliv si dám kdykoliv. 195/101 bez ksichtu starýho dědka

pb®
hodnocení

1x

Ovesnou kaši snídám tak 5x do týdne. Ovesné vločky vařím ve vodě na teflonové pánvi wok od Tefalu, nic se nepřipaluje. Přidávám i trošku pohankových vloček. Je to hotové za pár minut, osladím to lžičkou medu, přidám lesní ovoce a banán.

doplněno 29.05.17 19:02:

Jo a nepřibírá se z toho, z čeho se přibírá je zapékané musli, to je kalorická bomba.

mpp
hodnocení

0x

Jak už jsem tady psal několikrát, váha je otázka psychiky, ne jídla. Sám jsem třeba ztloustnul před maturitou (10 kg). Teď mám brigádnici - fakt hezká holka - ale teď za půl roku před maturitou a zkouškami na VŠ se opravila tak o 15 kg. Zhubnout se dá taky velice rychle - třeba na vojně - když jsem nastupoval 102 kg / 175 cm. Po přijímači (asi 30 dní) jsem měl 77 kg. Tomu neuvěříte. Musel jsem si vyměnit mundůr. Na hubnutí je ideální pervitin, ale to samozřejmě nedoporučuji.

Vojna a PVT?To jste asi ,,stará škola,,co zkouší ,,nové,,věci! Ne? :--)) Prostě aby se hublo musí být výdej kilojaulů vyšší než příjem.Když přidáte sport-plavání,kolo,svižné procházky cca 3-5x týdně,kila poletí dolů rychleji.

wdv
hodnocení

A co kdyz tam je napsané to "vim co jim"?
Ovesná kaše?

Koukám, že tohle balení (4 dávky) stojí kolem 50 Kč. Kaloricky je to cca stejné, jako vločky. Já si dělám "svoje Emco" tak, že umixuji vločky na prášek a přidám sušené mléko. Dělám větší várku do zásoby, ráno jen dám pár lžic do misky a zaleju vroucí vodou. Přidám dle chuti med, skořici, ovoce nebo kokos, oříšky... záleží na fantazii.
Ovesná kaše je poměrně vydatná, takže se nedá říct, že by se po ní hublo.

mustang
hodnocení

0x
Já jim ovesných vločky s mlékem , jen je hodím do mikrovlnky na 2 minuty.

enias*
hodnocení

0x

Z pytliku bych ovesnou kasi jako dietni moc nepovazovala, nejlepsi je udelat si doma vlastni z ovesnych vlocek, s jogurtem nebo treba s ovocem, s domaci marmeladou, ale tam je taky dost cukru, tak radeji to cerstve ovoce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]