Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plec a zelí

Od: lukasl odpovědí: 4 změna:
Dobrý den nejsem zdatný kuchař a proto se radši ptám myslíte že bude dobré když dám péct plecko s (cibulí a česnekem) a pak tam přidám kysané zelí děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když to chcdeš dělat najed

nou, tak já dám do pečkáče kysané zelí, na to krkovici a anglickou, zaleju smetanou a peču, nakonec na každý plátek zapeču sýr.

hodnocení

0x

Ahoj.

Uvař si Segedínský guláš.Zvládne ho i začátečník :)

doplněno 26.05.17 18:57:

Ještě dodám,že pokud maso upečeš a přidáš cca půl hodiny před koncem pečení zelí,cibuli a česnek,tak to bude také dobré.

Nová forma odlehčeného Segedínu *smich*

pohanka*
hodnocení

0x

Koupit hotový knedlík, zelí uvařit zvlášť v hrnci /slít tu kyselou vodu/, maso upéci zvlášť, dobrý by byl štráfek bůčku. Maso se potom dá jíst i na studeno a výpečky na chleba.

Pokud tam dáte zelí, asi to je možné, viz recept od aji, zelí nasákne šťávou, zkuste to. Já jsem to nikdy nedělala, ale jedlé to bude určitě, jenom to neutopte. Podlévejte postupně horkou vodou, ne studenou.

hodnocení

0x

Nejspíše ano, bude to jedlé. Proč ne?! Napište, jak to dopadlo, jak tom chutnalo. Udělala bych to také tak. ;)

doplněno 27.05.17 15:55:

Pohanko, také tak dělám segedýn, jak popisujete. Ale nedávám papriku, ale rajský protlak a zahustím moukou ve smetaně. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]