Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Uvař si Segedínský guláš.Zvládne ho i začátečník
Ještě dodám,že pokud maso upečeš a přidáš cca půl hodiny před koncem pečení zelí,cibuli a česnek,tak to bude také dobré.
Nová forma odlehčeného Segedínu
Koupit hotový knedlík, zelí uvařit zvlášť v hrnci /slít tu kyselou vodu/, maso upéci zvlášť, dobrý by byl štráfek bůčku. Maso se potom dá jíst i na studeno a výpečky na chleba.
Pokud tam dáte zelí, asi to je možné, viz recept od aji, zelí nasákne šťávou, zkuste to. Já jsem to nikdy nedělala, ale jedlé to bude určitě, jenom to neutopte. Podlévejte postupně horkou vodou, ne studenou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.